• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

zanim napisalam poprzedniego juz cos dopisaly gaduly jedne

Iza super wiesci, fajnie ze wyniki ok :tak::tak:

i wspolczuje z mezem, ja bym mu dla pokazu mnc nie robila przez najblizsze dni i niech zobaczy co to balagan. I co zrobi jak mu czystych ciuchow zabraknie, kurde normalnie ja bym sie wkur... na maksa po czyms takim

reklama
No jutrzenka zbierałam się do takiej akcji, ale nigdy nie wytrzymałam dłużej niż jeden dzień, bo samej mi przeszkadzał bałagan, ale w sumie jak się zbierze to sam też potrafi odkurzyć i nawet umyć podłogi, tylko czasem jak mi coś palnie to aż bym mu krzywdę zrobiła:tak:

elcia moje samopoczucie jak najbardziej :-);-)
jutrzenka ja też mam plastiki :tak: i kurde optyk chyba coraz bliżej bo mi się oprawki sypią :baffled: a soczewek się boję bo mam wrażliwe oczy i nie cierpię jak mam coś w oku :-( choć to pewnie kwestia przyzwyczajenia a o laserówce się naczytałam i sama nie wiem :-(
sylwia to zapowiada się sympatyczny wypad na zakupy ;-) jest taka euforia jak przy pierwszej ciąży czy tak na luzie? ;-)
jeju dota przede mną też ciuchowe porządki :szok: co robisz ze swoimi rzeczami?
to kto taki pirat drogowy? ty czy kysio? ;-):-)
iza jak przed kompem po laserówce nie można to nie robię :-D nie wytrzymam bez was i neta :-D a kurą domową być uwielbiam :-p ale ja to w ogóle zboczona jestem więc się nie liczy :-D mąż to wręcz mnie gani za to że ciągle coś robię ;-) a dla mnie to relaks jak cały dzień z paszczakiem siedzę (a raczej biegam :baffled:)
aga niech się nie martwi! zobaczysz, że pracę dostanie! jak niebędzie zasiłku = większa mobilizacja ;-) trzymam kciuki!

a nam się pralka psuje :wściekła/y:choroba coś przy pompowaniu cieknie i nawet nie wiadomo którędy :no: trza wezwać jakiegoś speca bo już kosz pełny!
na spacerku byłyśmy, teściowa przyszła trochę mi z młodą połaziła a ja wysłuchałam jakiegoś socjologa z problemami :-D no przyczepił się i chciał pogadać a wiadomo, że najlepiej znaleźćsobie słuchacza ;-)
no i tak zeszło południe...

pomidorówę gotuję :-)

oooo Jutrzenka ale pojechalaś....:wściekła/y:
no dobra uścislenie: za przekroczenie predkosci.....tak mialo byc??/ mato jedyna sie czepia jak urzednik jakis czy cos:-p:-p

Iza dzieki:-)mniam!

pranie sie suszy....sloneczko tak ladnie swieci, dziecko juz nie spi, pies spoglada na mnie z miną: hej podrap mnie troszke....ide malemu podgrzac jakis sloiczek z obiadkiem:tak:

ps.w Realu są spore promocje na obiadki i deserki z bobowity:tak::tak:
(w Gdansku juz dota wszystko wykupila-na 2 miesiace zapasy dla melgo ale zobaczcie winnych miastach;-))

Kata pirat = mąż;-)
A ciuchy zawsze klade na dole w smietniku obok tych pojemnikow....godzina,dwie i torby puste.....czesto tak robimy i widze,ze ludze napradwe biorą....:tak:a moje szmatki z zeszlego roku to są dośc nowe....jakas kobitka się ucieszy;-)

jeszcze dopisze...nie wiem jak u Was ale u nas jest strasznie duzo bezdomnych i chodzą po tych smietnikach....mają swoje wózki i grzebią w tych smieciach....
i tak zyją....cos znajdą to wezmą dla siebie,sprzedadzą..na złom...i tak dzien po dniu....

reklama
iza- bardzo kulturalne życie prowadziliście przed ślubem, nie dziwię się że ci tego brakuje:sorry2:ja w teatrze nigdy nie byłam a co dopiero w operze:szok:
dota- mam nadzieję:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry