reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehhe stefka no ja wiem że u was są patrzyłam na aleegro tam jest tyle fajnyvch produktów dla dzieci bezmlecznych jakies płatki dodatki do mleka cistka a u nas bida
a jak chcesz kupic sprowadzane to jeszcze na głowę nie upadłam żeby ciastka za 24 zl kupic

paula no to eeeeee to dobrze:-D:-D:-D:-D a co do obiadkow to mysle tak pod katem wyjazdu do chorwacji żeby ze 3 kupic na droge bo przeciez kotleta mu nie wezme hhehehe a tak to szybko cos zje a papek to on juz nie ruszy

dota u nas piotra i iawła nie ma ale zajrze do realu

ja tez dzis chciałam sie do lekarza umowić dla siebie po recepte dodzwoniłam sie wreszcie o 9 to juz oczywiście num nie było a pani do mnie mowi zebym przyszłao 6 rano osobiście wyciagnąc karte paranoja

jutrzenka no ja nie wierze że z taką figura nie możesz kiecki znaleśc to ja mam problem bo szyja tylko do 42 :-D:-D:-D a reszta to namioty :-D

reklama
Dota Z ale masz fantazję... Jutrzenka bez majtek :-D:-D:-D

Kata to fajnie że weekendzik się udał :-):tak:

Grzechotka ;-) nie przesadzaj z tymi namiotami...

A moja Julka dziś wstała o 4:40 i przez dwie godziny non stop jęczała... :szok: aż nam głowy pękały... a bidula się nudziła bo my z D jeszcze próbowaliśmy kimnąć... :zawstydzona/y::dry: potem poczytałam jej książeczkę i już się na dobre rozkręciłyśmy...

Teraz padła... pranie się kończy... pies śpi.... ;-) luzik... :-)

Weronika może przydała by Ci się fajna wizyta u stylisty... ehhh żeby to było niedrogie to pewnie już byś miała szafę pełną ciuszków dopasowanych do siebie ;-)

No jeszcze mi została podłoga w dużym pokoju i mam z głowy... :-p;-)

Grzechtoka wiesz mi ze to nie jest takie prote :no::no:, poza tym to popularny rozmiar i naprawde bardzo mamo jest takich w sklepach :no::no:

a te dania widzialam w Carrefourze, ok 8 zeta jak pisala ktoras z dziewczyn. Nie kupowalam ich bo cena przesadzona a poza tym kuba na poczatku jak kupowalam Hippy to on ich nie chcial :no::no::no: i nic z tej firmy nie biore :no::no::no:

DOTKA tak tak tak tak tak tak tak tak:)
ufff maruda spi od 11,50
pranie wywieszone i lece polatac na mopie sobie hihihhihih
a jak skoncze to pewnie maruda wstanie a ja padne na pysk :(

dota nie miałam aparatu a była czarna jak kocmołuch :-D jak dojechałyśmy do domu to już się obsuszyło i mniej rzucało się w oczy :-D lalkę tata wyprał :-)
fotki wklejam zaraz do albumu ;-)
grzechotka fajne ciuszki sprzedajesz ale jesteś za wysoka bo spodnie kupiłabym wszystkie :-p kurde no! w spódnicach nie chodzę a też fajowe :tak:

młoda po spacerze z teściową padła moment :-D no znalazłam jakiś plus ;-):-)
a co wy tak od rana sprzątacie? :szok:

kurna jakiś baran wierci :szok::wściekła/y:

No właśnie Grzechotka super ciuszki sprzedajesz i nawet chyba w moim rozmiarze:tak::tak::tak::tak: Może bym się na coś skusiła:tak::tak::tak::tak: Podasz mi wymiary jakbym na coś się zdecydowała:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Hej Kochane, ja się tylko zamelduję, że żyję i wszystko u nas w porządku poza notorycznym brakiem kasy i brakiem weny :-(
Buziaki dla Was przeogromne :-)

Do góry