grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hehhe stefka no ja wiem że u was są patrzyłam na aleegro tam jest tyle fajnyvch produktów dla dzieci bezmlecznych jakies płatki dodatki do mleka cistka a u nas bida
a jak chcesz kupic sprowadzane to jeszcze na głowę nie upadłam żeby ciastka za 24 zl kupic
paula no to eeeeee to dobrze

a co do obiadkow to mysle tak pod katem wyjazdu do chorwacji żeby ze 3 kupic na droge bo przeciez kotleta mu nie wezme hhehehe a tak to szybko cos zje a papek to on juz nie ruszy
dota u nas piotra i iawła nie ma ale zajrze do realu
ja tez dzis chciałam sie do lekarza umowić dla siebie po recepte dodzwoniłam sie wreszcie o 9 to juz oczywiście num nie było a pani do mnie mowi zebym przyszłao 6 rano osobiście wyciagnąc karte paranoja
jutrzenka no ja nie wierze że z taką figura nie możesz kiecki znaleśc to ja mam problem bo szyja tylko do 42

a reszta to namioty 
a jak chcesz kupic sprowadzane to jeszcze na głowę nie upadłam żeby ciastka za 24 zl kupic
paula no to eeeeee to dobrze

dota u nas piotra i iawła nie ma ale zajrze do realu
ja tez dzis chciałam sie do lekarza umowić dla siebie po recepte dodzwoniłam sie wreszcie o 9 to juz oczywiście num nie było a pani do mnie mowi zebym przyszłao 6 rano osobiście wyciagnąc karte paranoja
jutrzenka no ja nie wierze że z taką figura nie możesz kiecki znaleśc to ja mam problem bo szyja tylko do 42