reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Grzechotko-(pisałaś)-
miłego dnia wszystkim mam nadzieje ze ciepło dzis bedzie i jutro to moze na grilika sie wybierzemy do znajomych mmmmmm już mi sie chce:-D:-D[/QUOTE]

pisałaś prędzej że się wybieracie......

jak Wam mija poranek?
my zaraz na śniadanko się wybieramy i jedziemy na zakupy
pogoda piękna!!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

U nas tez piękną pogodę widać zza okna biura :cool2:

Grzechotka masz rację jadłam i piłam...ale już dzisiaj nie będę ! :-)

Miłego dnia!

hej:-)
dziewczyny normalnie się wczoraj załamałam : szukam sukienki na wesele i wszystko co mi się podoba jest za małe:angry::angry::angry::angry::angry:. Powiedzcie jak schudnąć do 8 sierpnia:sorry2: żeby się zmieścić w rozmiar 40 bez oporów, niby się mieszczę ale suwaki na plecach się nie chcą zasuwać do końca:baffled: najgorzej to być tak pomiędzy 40 za małe 42 za duże, załamałam się:-:)-:)-:)-(

Hej Dziewczynki :-)
Sylwia usg mam dokładnie za tydzień we wtorek :-) A w przyszły czwartek mam test pappa. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo różne myśli mi chodzą po głowie:-(

Dzień Dobry:-):-)

Mamuśka wzięła Marcela na spacer, Olivia śpi a ja mam wolne:-p:-p

Kasia jestem pewna, że będzie wszystko ok:tak: i w moje urodziny urodzisz śliczną i zdrową Jesicę;-)

Kal.aga mój nosi 5 ale nie wiem czy w Polsce ta sama rozmiarówka:baffled:

A czy wiecie, że ja po porodzie schudłam tylko 5 kilo?:szok::szok: Łoooo matko jeszcze 15 mi zostało a ja nie mam w czym chodzic:wściekła/y::wściekła/y:
Musze wziąc starego na shopping:-p:-D:-p

Hej!

U mnie prania ciąg dalszy i to jeszcze nie koniec:szok:

Kacha, nie martw się. Grunt to pozytywne myślenie. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Aga, Filip nosi 21, które i tak są na niego ciut przy duże:-D:-D. Małą ma stopę, ale on w ogóle jest niewysoki, więc ma w normie. A co do rozmiaru ubrań. No takie dziwne są. W jednym sklepie na mnie 38 dobre w innym za małe, bądź za duże. Albo w biodrach dobre, a w pasie za szerokie. Trudno coś dobrać... Na pewno coś znajdziesz.
Ja wiem jedno. Muszę wreszcie coś ze sobą zrobić, bo "rzadkie" sadło na brzuchu i udach mnie zabija, hehehe....

Co poza tym, hmmmmmmm... Nic ciekawego. Dziś ciepełko. Oczywiście jak wróciliśmy znad morza to pogoda się poprawiła. Standard...

Kata, pytałaś jak radziliśmy sobie z jedzeniem nad morzem. Nic nie gotowałam... Jedliśmy w restauracjach... Filip z nami. Kupowałam mu zawsze zupkę i coś tam jadł. Ale muszę przyznać, że apetyt mu się zmniejszył. Smakowało mu wszystko to, co słodkie i suche buły. Za to pił baaaaaaaaardzo dużo... Wodę kubusia przede wszystkim... Nie kupowałam obiadów na stołówkach, bo wiem, że byłyby do wyrzucenia. Filip tylko zupy lubi i to ogórkową, hehehe.... No, ale każde dziecko jest inne. Kinga może będzie miała apetyt na wszystko i tego ci życzę:-)

Sylwia, to dobrze, że masz trochę oddechu... A tą wagą na twoim miejscu bym się nie przejmowała. Jesteś kilka dni po porodzie zaledwie. Jeszcze opuchlizna się jakaś utrzymuje, woda w organizmie itp. Myślę, że szybko spadnie ci waga, tym bardziej, że należysz do drobnej budowy kobitek:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Kasia będzie dobrze :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Aga Wiktor ma 23 ale ma jeszcze zapas.
Aga, Asia może przyłączycie się ze mna do Grzechotkowego A6W :-):-):-)
Sylwia ale Ci dobrze :-D

a ja pracuję ....ciężko :cool2:

reklama
Magda, A6W to nie dla mnie. Ja jestem słabeusz... Już kiedyś próbowałam i nie dałam rady, no i nie widziałam żadnych efektów. Ja mam hula, hehehehe, anionowe:tak::tak::tak:

Do góry