reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej

viki-
współczuję ci i wiem co czujesz, 3 lata temu miałam wyrywaną ósemkę która krzywo urosła i też był antybiotyk, zszywanie, gorączka policzek jak jedna wielka bania i ból nie do wytrzymania i tak przez dwa tygodnie na lekach przeciwbólowych:szok::baffled::szok::baffled:. Tak mnie to przeraziło, że z drugą ósemką już nie poszłam choć mnie namawiali żeby wyrwać. A tera poszłam do dentysty i ją wyleczył:sorry2:Oby ci szybko przeszło:sorry2:
kasiamaj- mój Łukasz to by chyba nie umiał w takich chodzić nawet jak mu zakładam rzymki to zaczepia czubami i sie ciągle potyka:confused:. A unas droga z kamieniami i nieciekawie by to wyglądało. Właśnie jedną ranę na kolanie zagoił:sorry2:
paula- to Julka ma się z kim pobawić i tobie pewnie trochę lżej jak siostra jest

a poza tym nic mi się nie chce:shocked2:miłego dzionka

hejka ;-)
my już u dziadków
zaraz ruszamy na plażę

Stefanko-u nas się tak mówi że to ogrodowe :-D
Aga-u nas też podjazd z kamieni-w dodatku takich ostro zakończonych -ale Kuba daje radę

co tam jeszcze...buziaki :-p

jezuuu ale upał.....

ja wlasnie wróciłam z dworca pkp..odwiozłam mame na pociag i tym sposobem znów zostaliśmy z Pawłem sami:-(

Witam,
Ale upał.
Viki ja miała to samo 6 lat temu. po tygodniu mi się szczęka dopiero otworzyla a na zew. wyszedł siniak. Ale jedna pocieszająca rzecz że schudłam w ciągy tyg. 4 kg bo jechalam na tabletkach i jogurtach do picia nic więcej. Trzymaj się!

no to idę dalej ciężko pracować :-D

Hejka:-):-)

Dzisiaj Marcel zerwał się o 5 rano:szok::szok: Dopadł mnie chyba baby blues:-( i do tego wszystkiego chyba szew mi się rozchodzi:-:)wściekła/y: Nic, tylko płakac:-:)-(
Ale............
przyszedł listonosz i przyniósł mi niespodziankę:-):-):-)
Dziewczyny strasznie Wam dziękuję:-) Znowu ryczę ale tym razem ze wzruszenia.
Każda jedna karteczka została przeczytana Olivii:tak: Słuchała taka zainteresowana jakby wiedziała o co chodzi:-D
A lalka przecudna:tak: Olivii pierwsza więc wyjątkowa i pewnie już na całe życie z nią zostanie:tak:

Jeszcze raz dziękujemy. Kochane jesteście, najlepsze na świecie:tak:

dzien dobry :)
nie pisze bo jakos brak weny:(
SYLWIA ja tez sie ciesze ze ty sie cieszysz:)))
VIKI wspólczuje bólu
dla reszty cmok cmok

reklama
my już wróciliśmy z piaskowo wodnych kąpieli :tak: wariacje wariacje i jeszcze raz.....
u nas tak samo upał.

Sylwia-to podwójna radość -że Ty się cieszysz-więc i my też się cieszymy :-D:tak:;-)oby długo służyła Oliwii.

Do góry