reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Heloł!!!! To ja!!!!

Hmmmm ...... i co teraz?
Nawet nie wiem jak zacząć .... Ależ się za Wami stęskniłam Ciotki Kochane:tak:. I dzieciaczki tak już wyrosły:szok: ...
Strasznie Was ostatnio zaniedbałam, ale im dłużej nie pisałam, tym trudniej mi było się zebrać ... choć podczytuję Was czasami:baffled:.
Jednak dziś po dwóch porannych słodkich sms-kach postanowiłam się przełamać i do Was coś poklikać ...

U nas leci. Wiktor zdrowy, niesamowicie energiczny i ciekawy świata, a przy tym straszny niejadek! Już czasami nerwy tracę, jak widzę jak on je i ile tego jest w ciągu dnia. Chudy jak szkieletor, ale zdrowy ... tylko apetytu mu brakuje ...
Ja właśnie dziś wróciłam do pracy po 2-tygodniowym urlopie, który zleciał nie wiem kiedy. Wyskoczyliśmy tylko na parę dni nad zalew do Sielpi koło Kielc, żeby dziecko trochę oderwało się od tego blokowiska, a to niedaleko. W tym roku tylko na to mogliśmy sobie pozwolić, bo krucho z kasą jak nigdy, ale stwierdziłam, że musimy się wyrwać, żebyśmy też sami trochę psychicznie odpoczęli.
Ł jest cały czas w trakcie załatwiania etatu w armii, trwa to już prawie 3 miesiące. Teraz etat ma już pewny, ale ta biurokracja u nich jest po prostu przerażająca! Papiery z jednostki do jednostki przesyłają tu dwa miesiące!!! Tak im sie spieszy, a ten latał tam co drugi dzień, dzwonił i nadal "czekać"!! Niby w międzyczasie łapał się jakiś dorywczych zajęć, ale nic konkretnego nie trafił i tak więcej w domu przesiedział niż robił.
Czasem już mi ręce opadały, bo widziałam, że jego to strasznie dręczy, a tu nic i nic ... Mnie nerwy trzepały, bo nie cierpię tak nie wiedzieć co będzie jutro i na czym stoimy. Porąbane to życie:crazy:.

No ale tyle smęcenia, ważne że zdrowie dopisuje (odpukać ...) a kasa to zawsze gdzieś się znajdzie ...

Widzę, że u Was sporo sie wydarzyło odkąd mnie nie ma ...
No nic ... biorę się za czytanie ...
Na razie ... BUZIAKI:):):)

reklama
Witam późną porą

Witam też Monie :-)

Wczoraj byliśmy nad Wisłą a dokładnie w jej odnodze woda była tam po kolana wiec nie musiałam tak bacznie dzieci pilnować była cisza i spokój od tłumów. Słońce mnie tak przypiekło że jeszcze w życiu nie byłam tak opalona jak teraz gorzej z resztą rodzinny która miała pierwszą styczność z tak dużą ilością słońca cierpią na poparzenia i są jaskrawo czerwoni
Dzieciaczki był bardzo grzeczne aż byłam w szoku i one się też opaliły chociaż użyłam 30 kremu :szok:tyłki im się teraz nawet w nocy świecą

Muszę kończyć bo Sebek mi wstał i chyba go brzuch boli

Moniu witaj :-D:-D:-D
Anetko tego słoneczka zazdroszczę, u nas pogoda od dobrych kilku dni do bani :-(
Kasiu miałam badania i nie wiadomo skąd ta swędziawka, bo wszystkie wyniki w porządku :tak: Czekam cały czas na termin wizyty u dermatologa, może on coś mi zaradzi, bo mnie szlag trafi :sorry2:

dzień dobry
my już na nogach-Kubie się odechciało spać już po 6-ej.:baffled:
no i co zrobić.....
z kaszką nie wyszło....może gdyby przebudził się wcześniej w nocy....to by się udało a tak nad ranem -to kiszka.
w nocy myślałam że zejdę na dół i uduszę psa sąsiadom!!!!-(oni są na urlopie) a ich suka strasznie za nimi wyje i szczeka ...:dry::dry::dry:-Kuba spać nie może -bo co on zaśnie to ta go obudzi.:baffled: ehhhhh........dobrze że już w tym tyg wracają.

witaj Anetko ;-)-fajnie że tak wypoczywacie.można powiedzieć że z Was mulatki....jak tak sie pospiekaliście.ja Kubie to smaruję ziajką 50+ bo mam stracha żeby mu skóra nie zeszła jak tak długo przebywa na słonku.
Monia-masz rację ciężko jest tak żyć w niewiedzy-mam nadzieję ze szybko się u Was unormuje ta sprawa z Ł pracą.co do małego niejadka-znam to u nas tak samo problem z jedzeniem-ciągle mam nadzieję że to szybko minie.:tak: może u Was też przejdzie.
Kasia-dobrze ze wyniki w normach-masz racje moze dermatolog coś zaradzi???może jesteś na coś uczulona? albo zmieniaś kosmetyki???kurcze oby ta swędziawka szybko mineła!!!
Jutrzenko-jak tam Twoja wysypka-lepiej trochę???
Magda-i co pomogło???
Paula-to już jutro????
a co się dzieje z Pryzybelką????

dziś wizyta -jedziemy ok 12-ej.
miłego dnia dla Was!!!!

prosimy o głos na Kubusia ;)

http://www.placezabaw.muszkieterowie.pl/konkurs/galeria/plac,51,strona,0,a,0

Ostatnia edycja:
Hej:-)
anetka- fajnie że dzień wam się udał:tak::tak:
kachawawa- może dziś będzie u was lepsza pogoda:tak: szkoda że z tym mieszkaniem nic nie wyszło
monia- hej, dawno cię nie było:sorry2:
kasiamaj - powodzenia u ortopedy:tak::tak::tak:, a co do samochodu, narazie nie zmienię go bo za takie pieniadze jakimi dysponuję nic lepszego nie kupię, a popsuła sie maglownica, płyn od wspomagania wycieka:baffled:
jutrzenka- piszesz że będziesz straszyć:-D:-D najwyżej będziesz mieć spokój od interesantów;-):-D
sylwia- trzymaj się, będzie lepiej:tak::tak:
magdalenka- zdrówka dla Wiktorka
viki- udanego wypoczynku:-)

dla wszystkich miłego dzionka

dzień dobry,

u mnie nic ciekawego, w pracy siedzę.
Kasiamaj, dzięki pomogło :tak::tak:
Aga dziękuję za Wiktorka
Brzdąc dzisiaj wstał z zaropiałym oczkiem :-(
Monia :-) trzymam kciuki za rychłą stabilizację!

ściskam i buziam wszystkich, miłego dnia!

Czesc :-)
Aga- do mnie tez sie lepi, ale dlatego, ze tak zmoklam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czy tu juz moze przestac padac???? Nie wiem kogo ja pytam, chyba tylko tak retorycznie.....:sorry2:
My nic nie porabiamy. Musialam po mleko i pieluchy wyskoczyc, a teraz w domciu siedze, bo nie ma co lazic przez ta pogode.....:angry:

Monia- fajnie, ze wreszcie sie odezwalas, pisz czesciej :-)

Kacha- no to lipa z tym mieszkaniem.:-( A sluchaj, nie mozesz powiedziec, ze wzgledow religijnych nie mozecie tego mieszkania przyjac, i czy mogli by sie wam przydzielic cos w neutralnej dzielnicy? Czy ich to g.... obchodzi?

I na koniec zdrowka dla wszystkich chorowitkow, oraz tych z wysypkami i swedzeniami.....;-):-)

reklama
Dzisiaj była u nas babka z Housingu i kolejna propozycja będzie już na katolickiej dzielnicy, mam nadzieję, że na dniach:baffled: Zresztą jesteśmy pierwsi na liście potrzebujących, więc liczę na to, że długo nie będziemy czekali.
Przywitam się tylko z Wami i życzę Wam miłego dzionka, bo moja deprecha się pogłębia, tylko siedzę i ryczę, więc nie będę Wam psuć humorów.

Do góry