reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hejka
Ale mam dzień śpiący
Ale widzę, że i Wy mało aktywne
Aga jeszcze chyba tylko jutro, co?! wytrzymasz!
Buziaki Babeczki !

Hej Dziewoje:-)
Wylądowałam dzisiaj z ciągnięciami w brzuchu w szpitalu, do tego doszedł koszmarny ból kręgosłupa:-( Nic ciekawego się nie dowiedziałam:wściekła/y: Nawet mi żadnego usg nie zrobili, bo stwierdzili, że i tak miałam dużo (całe 2:wściekła/y:) i nie ma wskazań do usg. Wymacał mnie tylko gościu po brzuchu, stwierdził, że macica przesuwa się ku pępkowi, rozciąga się i stąd te bóle brzucha. A co do kręgosłupa to prawdopodobnie moje tyłozgięcie macicy daje o sobie znać i powiedział koleś, że tak mogę mieć do końca ciąży :szok: Marne pocieszenie, tym bardziej, że chodzę zgięta w pół:-( Poza tym mam nie (hmmm niestety nie dorobiłam się jeszcze niani, która mi się dzieckiem zajmie) i się nie przemęczać (na służącą też mnie niestety nie stać). Generalnie żadnych nowości się nie dowiedziałam, tylko jeszcze bardziej się wkurzyłam:sorry2:
Ech żebym nie była w ciąży to bym normalnie sobie walnęła kielicha :baffled:

Aga a co nie chcesz mnie widzieć? :sorry2::-D:-p

Teraz mąż pojechał na mecz :-p w końcu LEGIA to była jego pierwsza kobieta :-D:-D:-D a niech się chłopak rozerwie ;-)

Kacha to nieciekawie... :no: Oby niemiłe dolegliwości minęły... :tak:

Powiem wam że Julka się dziś wstydziła taty... i tak jak by własnym oczom nie wierzyła :-D takie miny strzelała że padałam ze śmiechu... :-D

Młoda się kąpie... wpadnę później jak ktoś będzie... ;-):-)

Ostatnia edycja:
hejka
ale tu pustki....
co się dzieje??? już nocnych zmian nie ma.....
ale wyskoczyłam!!!!-nawet mało kto i w dzień zagląda,a ja tu o nackach piszę :-p
my dziś mieliśmy dzień kawowo-wizytowy :tak:
jeszcze na jutro trochę zostało do odwiedzenia.
młody zasnął jakoś po 22-ej.i śpi jak suseł.

Kasia-wiem o czym piszesz....znam te bóle-któregoś dnia będąc z Kubą w ciąży też wylądowałam w szpitalu...jakiś skurcz mnie złapał w plecach...(też mam tyłozgięcie)-leżałam 3 dni-na początek dali mi jakąś kroplówkę rozkurczową żeby ten ból zszedł bo się wyprostować nie mogłam.
wszystko ładnie zeszło i mogłam iść do domu-potem dzięki bogu już ten ból nie wrócił.a z bólami brzucha to latałam bardzo często na wizyty bo bałam się że coś nie tak....aż do momentu kiedy zaczęłam czuć ruchy...wtedy wiedziałam ze wszystko ok.
i tak samo jak Tobie tłumaczył mi lekarz że to macica rośnie i wiązadła które ją podtrzymują się napinają i dlatego boli......
mam nadzieję że Ci przejdzie szybko i że poczujesz się lepiej!!!
trzymam kciuki!!!!

spokojnej nocki kobietki!!!!

hej:-)

co to się dzieje na tym naszym wątku:dry: nie podoba mi sie to:no: ale mam nadzieję że jak przyjdzie jesień to frekwencja się poprawi:sorry2:

paula- no skąd, cieszę się że jesteś:tak::tak::-) ale ty jesteś dobra żona:tak:, ja to bym chyba się mocno zdenerwowała gdyby mój mąż po takiej nieobecności wybrał się na mecz i był by koniec sielanki:sorry2: strasznie kłótliwa jestem:dry::baffled:
kachawawa- życze ci żeby ten lekarz się nie mylił i żeby było wszystko ok:tak:

później wam napisze co ja za głupotę zrobiłam wczoraj:-D:-D:-D:-D ale to póxniej, jezeli kogoś zainteresuje:sorry2:

witam się i ja
życząc wszystkim miłego dnia! ;-)

Aga-ciekawe co Ty znów odstawiłaś????

już nie mogę sie doczekać do naszego wyjazdu na wypoczynek :-)-tak mi się chce gdzieś już pojechać.....
no to sobie wczoraj przyjechaliśmy do dziadków :-p

hej dziewczynki:))
niewiem czy pamietacie ale my w niedziele wyjezdzamy NAD MORIE hihihihihi ach jak sie ciesze i niewiem czy czegos nie zapomne
wszystkim zycze milego dzionka

a na 10 ide do lekarza z mała bo pokazuje ze ja uszka bola :( i powiem wam jeszcze ze strasznie jest jekliwa po tej osie w uchu
jedzie samochód a ta w ryk no mówie wam nawet jak wczoraj liscie sie przesuwały po trawie to taki ryk ze szok niewiem co mam na to poradzic ....moze mi cos podpowiecie ???

reklama
elcia- a może jednak użądliła Oliwkę, oby nie:sorry2: ale ci zazdroszczę tego morza ech ja spędzam wczasy pod orzechem:-D
kasiamaj- a kiedy jedziecie?
wczoraj kupiłam sobie rzymeczki na wesele , takie ładne z klamerką czarne na szpileczce hihi przyjechałam do domu i sobie w nich chodziłam i nie mogłam sie napatrzeć tak mi sie podobały aż tu nagle patrzę a jedn ma inny kolor podeszy od drugiego:confused::shocked2::szok:. Co jest sobie myślę:dry: oglądam je dalej i znalazłam kolejną różnicę - jeden przy klamerce miał małą malutką maluteńką perełkę a drugi nie. Osz ty sobie myślę dała mi ekspedientka buta z innej pary a ja tego nie zauważyłam:szok::-D:-D:-D a najlepsze to było to, ze pojechałam je wymienić i sie okazało że nie ma pary ani do jednego ani do drugiego:shocked2::-D:-D:-D - ktoś kupił i nie oddał - chyba nie zauważył różnicy:-D:-D:-D na szczęscie oddała mi kasę i kupiłam inne:-D:-D:-D

Do góry