reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jeny a ja nadal walczę z Olisiem, nie wiem skąd ma tyle energii w sobie ;-) Przełożyłam Go z podłogi na łóżeczko to teraz kopie w szczebelki zamiast spać :-)

cześć babeczki:-)
kachawawa- i kiedy w końcu uśpiłaś Olisia?
elcia- zdrówka dla ciebie:tak:
anetka- to jeszcze gratulacje zrzucenia wagi:tak::tak:
paula- są też plusy całej tej sytuacji wprawisz się w pilnowaniu dwójki i będziesz mieć już wszystko obcykane jak będziesz miała swoje drugie:tak::tak::tak:
ja trochę coś z gardłem mam po tym weselu....chyba za dużo śpiewałam....:laugh2:
taka tak od śpiewania ;-):-D:-D:-D
paula a ja myślałam, że przy drugim jest łatwiej :-(

a ja słyszałam że przy trzecim:sorry:kata, wzięłam z ciebie przykład i wyjęłam Łukaszowi z niekapka ten korek i bardzo mu się teraz podoba picie z niego:tak::tak::tak:
kurcze tez tak lukam na to m ale flaki z olejem...
zgadzam sie:tak::tak:
co porabiacie, ja siedzę i pije wodę z soczkiem malinowym.
a nie desperados, o to jakaś zmiana:-D:-D:-D

a może kiedyś się umówimy na taki zlot przy komputerach:sorry:i będzie winko albo piwko i kupa śmiechu :sorry:

wiecie co sie dzieje z grzechotką?

Ostatnia edycja:
dzien dobry

witam sie z pracy, u nas dzis brzydko i deszcz pada :crazy:

Aga matko juz nie pamietam kiedy Desperadosa pilam, tylko kilka razy jak to weszlo do sklepow, ostatnio nie kupuje.
A Grzechotka ma awarie kompa, ktoras z dziewczyn pisala

milego dnia

reklama
a ja ziewam i ziewam i chyba jestem niewyspana...
tak. na pewno jestem niewyspana...:sorry::eek:

Vikuś łączę się z Tobą w tym bólu. Ja mam normalnie oczy szparki i do tego opuchnięte. Od kilkju dni długo w nocy zasnąć nie mogę i zasypiam dopiero po północy a moje bestie o 5.30 już wstają.

Witam kochaniutkie.
No i chyba tyle bo Małgosia ma dziśkoszmarny dzień. Ciągle się drze nie wiadomo czemu. Chyba jej znów zęby idą.

Do góry