reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki- a no moj Olivier tez zajmujacy.... :tak: Tak samo nie pobawi sie dluzej jak 5 minut i zaraz wola mnie, albo w ogole ciagnie za reke i mam mu towarzyszyc.... i tez czesto nie mam czasu nic w domu zrobic......:sorry2:

Ciekawe co u kachy?:dry: Nie odzywala sie chyba dzis.....:dry: Kacha apeluje do Ciebie: rodzisz? Czy wywolujecie z T.....?:-p:-D;-)

reklama
Alex hehe zrezydnowalam z piwa, stoi w lodwoce juz tydzien wiec jest mega zimne i nie chce. Zrobilam sobie drinka, juz nie pamietam kiedy ostatnio pilam :szok::szok::szok:

Magda to zdrowko :tak:

Viki widzisz zlych gosci zaprszaszam, trzeba byl nas zaprosic to bysmy przyjechaly ;-);-):-D

Kasia brawo dla Kubulka, a tej drogerii u nas nie ma, piewrwsze slysze, my mamy rossmana, nature i jakas schlecker

Kacha urodzilas???????????

Stefanka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jutrzenka was to na parapetówe w nowym domu zaprosze..przynajmniej cieplej bedzie....

jezuuu jak ja nie nawidze zimyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:dry: u mnie takiej drogerii nie ma
Kasia ciężarnych nie rozpijamy, więc zdrówko Twoje - Jutrzenka <brzdęk> ;-)

Powiem Wam że w końcu po dwóch latach od porodu odżyłam :-D - pić mogę, bo wcześniej łyka zrobiłam i mnie odczucało i K. zadowolony ... wiecie czemu ;-) i w ogóle różne rzeczy mi się znowu chce ;-):-D

Viki fajnie coś nowego się dowiedzieć na takich kursach, niestety samo siedzenie na takich bywa nieznośne, wiem coś o tym. Powodzenia!

Kasia ale Kubuś dzielny, a już uszami wyobraźni słyszę jak Wiktor daje czadu przy kłóciu :szok::-(

NO właśnie Kasia tak wczesniej się zastanawiałam czy może by czegoś nie zmajstrować ;-) ale teraz...hmmm może jeszcze troszkę poszaleję :-D

Ja jestem!!! Wysprzątałam mieszkanie i mogę usiąść... :-):-):-)

Jutrzenka D będzie jutro koło południa ;-) a ja o 16 wyruszam do stolicy :-) hmmm tylko nie wiem czy zdążę na ostatni autobus powrotny do domu... :-D najwyżej ktoś mnie może odwiezie ;-):sorry2:

Viki u nas nie ma tego problemu z samozajęciem się, aczkolwiek jak córka wyczai że nic nie robię to mnie ciągnie do zabawy... ;-) ale lubię to... I jak się bawi to co chwilę przybiega coś tłumaczy ale zaraz wraca do zabawy... ;-)

Kasia u nas nie ma tej drogerii... I Pampki zdrożały... Ja zaopatruję się w Auchan. Kosztowały 42zł, potem 45 a teraz 49 :szok: i to niby promocja... :nerd:

ja koncze to imprezowanie i ide sie polozyc. Nie wyspalam sie poprzedniej nocy przez to czytanie

do juterka

dobranoc pchly na noc karaluchy pod poduchy ;-):-)

reklama
Jutrzenka phi
Paula u nas tak samo jest z tym samozajmowaniem, dopóki coś robię Wiktor daje mi spokój, ale jak tylko wyczai, że odstawiam jakąś bumelkę zaraz mnie ciągnie do zabawy, albo chce na ręce. ;-)

Do góry