reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Alex uffffffffff.....to dobrze,ze masz :tak:teraz u nas lateks na topie i zobaczysz wszystkie laski bedą Ci zazdrościly:tak:;-)

Nooo Katka hej! odpoczywaj i rekasuj sie kobietko:-)

jejku lepiłam z małym ludziki z masy solnej a na gazie mialam kasze i gotowała sie ponad 2 godziny...ale spaliła:-D:-D a śmierdzi w domu...łoooo matko-jak to Sylwka mówi:-D

ale wiecie,ze garnek sie nie spalił:szok: dostałam od tesciowej komplet garnków i skubane takie wytrzymałe:-Dno normalnie specjalnie robione dla mnie:-D:-D

oooo mały zasypia.....ide sobie cos zjesc....nareczka!:-)

reklama
Dota :-D:-D:-D

U nas katarku ciąg dalszy... Przemycam nurofen w mleku bo młoda się zraziła do strzykawki :-/

Jeju... takie błoto na dworzu że aż się wyłazić nie chce...

Paula nas błoto i kalzue jakos ominęły....a myslałam zimą,ze bedzie ciezko:tak: A teraz jest suchutko na chodnikach...
Ale Ty masz kalosze,nie? no tak! Ty masz a Twoje laski??;-)

jeny, ide od tego komputera...bo tu spedze cały dzien...hihi......paaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
dota nie ma za co :-D:-D:-D;-)
paula ja też przemycałam ale w herbatkach. ostatnio o dziwo ibufen pomarańczowy pije z łyżeczki, mało tego: sama się domaga :szok: no przecież nie dam jej jak nie gorączkuje a woła: syrop syrop! :szok:
za to eurespalu pić nie chce - nawet z piciem (niedobre, paskudztwo, bleeee :baffled:)
najważniejsze, że wypije :tak:
asia skończyłam :-p i powiem ci, że spodziewałam się innego zakończenia ;-) warto przeczytać :tak:

idę obiad podszykować...

Dota- Ty to roztrzepana jestes...:-D:-D:-D Jak mnie kiedys bedziesz goscic, to przypomnij mi zebym nic u Ciebie nie jadla....:-p:-D:-D;-)

A wiecie co? Moj Oliwier lubi te wszystkie syropki i nurofeny itp... musze ciagle zmieniac miejsca gdzie je chowam, bo stoi pod szafkami w kuchni i ryczy, ze chce syropku....:-D:-D:sorry2: Wariat!:cool:

reklama
Dota- Ty to roztrzepana jestes...:-D:-D:-D Jak mnie kiedys bedziesz goscic, to przypomnij mi zebym nic u Ciebie nie jadla....:-p:-D:-D;-)

tylko pytanie-czy taka chwila nastapi???:-p:-p:-p

kiedy Ty ciotka lecisz?? spakowana?;-)

Katka co tam na obiad dzis zrobiłas???

my dzis sami z Krzysiem,to biadu nie robie,zaopatrzyłam sie tylko w cukierni i mamy dzis dzien słodkości:-Dmąż ma wywiadówke to wroci po 19.:-D:cool2:

Do góry