reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dota- a wyslalam...:-p I jutro wysle druga mewe....wiec ogladaj sie 2 razy za siebie.:-p..:-p:-D;-)
Stefanka- a tak zawsze jest... piekna pogoda wszedzie tam gdzie nie ma alex.....:dry::sorry2:
Kasia- myslalam troche nad tymi imionami.... a Balbinka??:-D;-)

reklama
ooo alex no proszee !! opowiadaj jak tak w polsce!! :)
kurcze ja nie wiem, ciagle cos potrzebuje z IKEA ! chyba dadaja jakis uzalezniaczy do mebli hehe
hehhe a Balbina to pies moich znajomych hehe ale bardzo spokojny

kasia stef wiedziałam, że o czymś zapomniałam :-p
kasia na głowie :-) zdjęcie wstawię jak sobie po swojemu zrobię bo wiesz jak się od fryzjera wychodzi :rofl2: paula czy ty też modelujesz na siłę? :baffled:

oj alex mam te karte znizkowa ale to jeszcze gorzej bo ciagle cos w promocji hehee
a mamusi zazdroszcze ale juz niedlugo moi przyleca :)
kata dawaj nie sciemnaij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez juz sie przyzwyczailysmy to sie nie przestraszymy hehhe

no wiesz alex teraz potrzebuje polke do sypialni, skrzynie do salonu ( wszystko przez G ) , stolik na laptopa hehe itd itp pierodoly bez koncaaaa
a przy okazji masz super zdjecie Olivierka w podpisie :)

sluchaj dwie opcje
pierwsza to ze robi sie na cudo i zaraz sie pstryknie, obrobi i za godzinke pusci fotke
druga wstyd, przerazenie, kompleksy, nie pozwola jej pokazac fotki na forum
:)) heheheh

reklama
Do góry