• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Oj mogę się poduczyć. Tylko jak wiadomo jestem wielką przeciwniczką tego:/
Stefanko a czy te twoje zebry muszą tak mi po całym kompie biegać? Normalnie na cały ekran są i nic poczytać nie mogę bo mnie ich czarno białe paski hipnotyzują.

reklama
weroniczko wlasnie chodzi o hipnoze :) dzien, dwa i bedziesz pod moim wplywem hehe oo wiesz jak dzialal ten hipnotyzer profesor hehe co go zawiesili ostatnio?? no to cos podobnego hehhee

weroniczka ja sie wczoraj na pokazie w tym zakochalam, co prawda jak mama mi wczesniej o tym opowiadala to ja sie w glowe pukalam jak mozna za takie urzadzenie zaplacic 1000 euro no ale teraz juz rozumiem nawet moj D nie mogl tego pojac i wczoraj nie poszedl ze mna ale jak tylko Zaki wstal to przyszedl i sie przekonal co to moze super sprawa z tym ze jak bym miala sama placic to bym sobie nie mogla pozwolic na taki zakup dobrze ze mam mame sponsora ;-);-);-)

stefanka to jest to Sklep online / Polska ten model TM31

no i nie hipnotyzujcie sie tam :-D:-D:-D

ewedja ale dla czego to jest takie cudowne ??? i wez mi wytlumacz wszystko jak hipnotyzerowi!!

stefanka powiem tak zrobisz tym wszystko po za zwyklym usmazeniem frytek:)) ja wczoraj na pokazie widzialam jak zrobic sok taki jak polski kubus w 2 minutu, po czym lody truskawkowe takie jak byly galkowe 10 lat temu domowej roboty w najlepszych lodziarniach, pozniej pani zrobila sorbet, pozniej klasyczne wloskie danie makaron z sosem warzywnym na bialo w 10 minut, pozniej budyn samemu robiony a wyszedl jak najlepsze polskie budynie, czego wlosi moga nam tylko pozazdroscic, na koniec zrobila drugie danie sos pieczrkowy, pulpety i ziemniaczki wszystko w 20 minut, a w miedzy czasie ugniotla ta maszyna ciasto drozdzowe :)) jak dla mnie bomba ja uwielbiam pichcic, zreszta jak poszukasz na necie to wszyscy sie wypowiadaja w samych superlatywach o tym urzadzeniu, ja juz nie moge sie doczekac az mi przyjdzie, moze weroniczka doda cos jeszcze bo ona juz miala doswiadczenie z ta maszyna

paula moja nie klnie - na razie :-p pewnie jak będzie starsza to załapie na dworze ;-) u nas w domu nie przeklinamy przy kini, t. nieraz curvnie ale go :wściekła/y:
ewe a ja wiem o czym piszesz :-p termomix miała moja szefowa z byłej pracy - zajefajne urządzenie. gotowaliśmy zupy najczęściej i ciasto na placki ziemniaczane - wychodziły pyszne, takie puszyste. tylko cena zwala z nóg :sorry2:

dostałam od męża na maila :-D:-D:-D od połowy popłakałam się ze śmiechu :-D:-D:-D
MOJA IDEALNA KOBIETA Ciężko m... - justpaste.it

kata dobree !!! chociaz ta z modna fryzura to super grajaca aktorka, ktora czesto gra u Almodovara.
a co do tego typu urzadzen ewedja to ja bym chyba musiala zobaczyc tak prezentacje zeby zrozumiec :)

heloł baby:-)

moja kuzynka ma tą maszynę i baaaardzo sobie chwali, muszę zlukać ile to tutaj kosztuje to może się z siostrą szarpniemy na to dla mamy:tak:

Jutro muszę wybrać się z Marcelem do lekarza. Od jakiegoś czasu ma nocne ataki kaszlu. Do tej pory były tylko w nocy a od niedawna też i w dzień zaczyna. Wczoraj w nocy kaszlał 2 godziny aż w końcu porzygał się:-( Tylko obawiam się, że lekarz zbagatelizuje to i powie że samo przejdzie a tym bardziej że Marcel jest strasznie niedotykalski i pewnie nie da się nawet porządnie osłuchać:wściekła/y: martwię się:-(

Tak pozatym ostatnio jakiś dołek się mnie trzyma:-(

reklama
sylwia moze to nic powaznego bo wiesz teraz taka pora ze dzieci latwo lapia, niby cieplo a jednak jeszcze zimno, nie wiadmo jak ubierac. a lekarzowi poprostu powiedz ze nie chcesz zeby to bagatelizowal bo przeciez z byle czym bys do lekarza nie leciala.
a dlaczego ty masz dolek ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry