kasiamaj
mama 2007/2010
cześć babki 
ale u nas ziąb!!!! matulko!!!!
KUbie to dziś rajstopki założyłam pod spodnie dresowe...
bo on mówi że mu zimno.
(pewnie jak wyjdą z nimi na dwór i w piasku on na kolanach jeździ samochodami) to wtedy mu nogi marzną.
ciekawa jestem bo w samym przedszkolu mają ciepło...tylko że znów w spodniach i rajtuzkach :-) będzie mu za gorąco...J z nim poszedł -to pewnie zostawił go tylko na rajstopach...a co niech tak biega
-no..i muszę mu zakupić kilka par....bo z tamtych co miał w zeszłym roku już wyrósł.
a ja się będę szykować z Natką na rehabilitację.
jedziemy na 11-tą.
i mam zamiar wpaść do PEPCO-bo fajne promocje mają.
o....Elcia-mi się przypomniała....miałam Cię zapytać czy Oliwka ma jeszcze bzika na punkcie "hello kity" bo właśnie w pepco-maja być kurtki i coś jeszcze z tym kocurem

Sylwia-Dotka-no ja też jestem ciekawa....co powie???
wiem że dużo mu sie nazbierało...ale coś (jakoś) trzeba na te jego zachowanie reagować albo i nie....może jak specjalista doradzi....??? żeby samemu nie działać w taki sposób żeby mu to pogłębiać.....i wtedy sie kółko zamyka -nakręcamy sie wszyscy razem......
a gdzie reszta mamusiek?????
meldować się!!!!
no już w szeregu zbiórka!!!!!
kolejno odlicz!!!!!!!!
która zaczyna...????

miłego dnia!!!!!
o...Basia -hej....
Aga-jak TAMMMMMMMMMMMMMMMM???? ciekawe dzasz radę!!!!
a....moja królewna dziś 3 miesiące skończyła

ale u nas ziąb!!!! matulko!!!!
KUbie to dziś rajstopki założyłam pod spodnie dresowe...
bo on mówi że mu zimno.
(pewnie jak wyjdą z nimi na dwór i w piasku on na kolanach jeździ samochodami) to wtedy mu nogi marzną.
ciekawa jestem bo w samym przedszkolu mają ciepło...tylko że znów w spodniach i rajtuzkach :-) będzie mu za gorąco...J z nim poszedł -to pewnie zostawił go tylko na rajstopach...a co niech tak biega

-no..i muszę mu zakupić kilka par....bo z tamtych co miał w zeszłym roku już wyrósł.a ja się będę szykować z Natką na rehabilitację.
jedziemy na 11-tą.i mam zamiar wpaść do PEPCO-bo fajne promocje mają.
o....Elcia-mi się przypomniała....miałam Cię zapytać czy Oliwka ma jeszcze bzika na punkcie "hello kity" bo właśnie w pepco-maja być kurtki i coś jeszcze z tym kocurem

Sylwia-Dotka-no ja też jestem ciekawa....co powie???
wiem że dużo mu sie nazbierało...ale coś (jakoś) trzeba na te jego zachowanie reagować albo i nie....może jak specjalista doradzi....??? żeby samemu nie działać w taki sposób żeby mu to pogłębiać.....i wtedy sie kółko zamyka -nakręcamy sie wszyscy razem......
a gdzie reszta mamusiek?????
meldować się!!!!
no już w szeregu zbiórka!!!!!
kolejno odlicz!!!!!!!!
która zaczyna...????

miłego dnia!!!!!
o...Basia -hej....
Aga-jak TAMMMMMMMMMMMMMMMM???? ciekawe dzasz radę!!!!
a....moja królewna dziś 3 miesiące skończyła
ale mieliście przejścia! współczuję :-( nie wiem jakbym zareagowała. w pierwszej chyba bym okno otworzyła żeby powietrza naleciało
jeszcze w. nie było w domu, dzielna kobieta