Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O wy wstreciuchy
Nie dosc ,ze kawy ze mna nie chcecie wypic to jeszcze mi o pepco nagadaly.No i zobaczylam gazetke i sie zdenerwowalam.Nie mam kasy a tam takie fajne ciuchy
Teraz bede groch z kapusta do konca miesiaca wsuwac bo musze tam podjechac i cos kupic
No dobra zapiekanka sie piecze troche to trwalo bo w ramach edukacji i zabawy dzieci pomagaly mi ja robic
Antek najpierw kroil a potem wcinal papryke na potege hihi.W koncu odsunelam go od blatu jak zaczal surowa dynie zajadac
A wy co juz weekend?
Kasiu głowa do góry. Będzie dobrze zobaczysz a ta wizyta na pewno i Tobie pomoże. Pamiętaj - TY jesteś dla Kubusia najważniejsza i nie próbuj nawet myśleć że jesteś złą mamą. Wiem że do Ciebie mam trochę daleko ale póki jeszcze mogę to wsiądę w samochód i przyjadę nakopać Ci do tyłka.
Weroniczka - Lilka dobrze. Szaleje na potęgę. Jak do zeszłego tygodnia zasypiała o 21 i budziła się o 9 rano tak teraz o 22 dopiero zaczyna balować. A jeśli chodzi o prezent - to maluj kochana - jesteś zdolna więc na pewno wyjdzie cudo.
Elcia - no to ekstra prezencik. Super no i niech się dobrze sprawuje i przykro mi z powodu choroby (
nie wiem co komu jeszcze bo mnie skleroza na maxa dopada więc wszystkim życzę słoneczka.
U nas pięknie świeci chociaz jest strasznie zimno. A ja znów załapałam katar - mam całą lewą stronę buzi spuchniętą:--(
Hej.... ja znow tak szybciorem z ciekawosci, czy Aga juz urodzila i widze, ze to juz moze byc tuz tuz....:-) Ale fajnie! Trzymam kciuki :-)
Basia- na pewno moze sie dostac autokarem, ale to jakis 27 godzin bedzie. Jesli chodzi o tanie linie, to takie sa:
wwweasyjet.co.uk
wwwwizzair.co.uk
wwwryanair.co.uk
Ja tak szybko napisze że młoda chora... :-( raczej to tylko jakieś przeziębienie, ale tyle syropków i oczyszczanie noska... całe szczęście nie utrudnia. :-)
Ładnie pije paskudne leki i daje psikać nosek, z tym drugim ciut gorzej...
Neta nie mam ale siostra mi swojego lapka pożyczyła.
Zmykam bo zaraz mam klientkę... jak mi córa da to wpadnę wieczorkiem
AGA GRATULACJE!!!!
Nareszcie sie doczekalas kochana Chalupka ogarnieta,zapiekanka wmieciona i co se bede zalowac: pojde w Dotki slady i drineczka sobie zrobilam
No a najlepsze jest to ,ze jutro ide na caly dzien do pracy
Dobra odgonic ta mysl, odgonic ta mysl
Pije drineczka dzieci sa grzeczne i jest suuuper