hej babolki
a wiec po lekarzu zapalenie oskrzeli

(( leki leki leki i inchalacje z atrovent i pulmicort i tu pytanie do dziewczyn kupowałyscie inhalatory??? jak tak to dajcie linka bo my mamy pozyczony od doktorki i zamierzam kupic bo dobra rzecz
KASIA dzieki widziałam gazetke własnie sie zastanawiałam nad nia ale mała ma kurtki i niewiem sama zobaczymy
VIKI ło matko wy to macie pecha normalnie czarne scenariusze dobrze ze sie wszystko dobrze skonczyło
KALAGA kurcze bo mnie myszy zjedza hhehhehehehe koszt dachu to ze wszystkim 21 tys + wstawienie okien dachowych 380zł szt
co tam jeszcze dla chorowitkow zdrowia
a i jeszcze odnosnie KUBY majoszków wiesz ze oliwia tez ma takie zagrania ale tylko w nocy przebudzi sie z gromnym płaczem i np woła tata i tylko tomek moze podejsc ale to bylo jak ja zaczełam pracowac a teraz niedawno wogole nie moze sie dobudzic oczy otwarte stawiam ja na nogi i nic ryk i wierzganie nogami koszmar ciekawe od czego to jestem bardzo ciekawa
dobra lece na sniadanko bo nic nie jadłam am głodna hihihi no i na 15 do pracy
a sie pochwale hhihihih a co tam maz kupil mi na urodzziny autko hihihih nic specjalnego malutki ale dla mnie w sam raz moze kiedy na lepszy wymienimy ale teraz brak kaski na lepszy a ten mi odpowiada podskoczyc tu czy tam juz nie jestem uziemiona hihihihi a wiec witaj przygodo hhehehehhehehehhehehe bede sie rozjezdzac hihihihih która chetna mnie zawitac na kawusi hihihihi