reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
siemka!

taa Dota sie zaczytała od rana ale samaa:tak: przecie moj mąż w pracy:tak:

wlasciwie to wpadlam zobaczyc co u Agi:tak: bedzie dobrze!!!!

ide, jeszcze z godzinke poczytam i z małym spadamy na plac zabaw:-)

pozdrawiam małpki i małpiszonki:-p:-p:-p:-p:-p;-);-);-);-)

Hejjj;-)
No to moze Aga dzis sie rozpakuje w koncu.Trzymam kciuki za pomyslna akcje;-)
A ja dzis dzien zaczelam od pobierania krwi takiemu maluchowi jak nasze:baffled: Zawsze mi sie serce kraja jak takie brzdace kluje.
W domu dzieci smurcza i furcza ale dzis tfu tfu ja narazie nastroj mam ciut lepszy.
Nie wiem tylko co na obiad zrobic:confused2:
No a teraz tradycyjnie nic mi sie nie chce ale musze wymyslic jakies zajecie dla tych dziabagow moich...

Ja na obiad robię kopytka z dyni. Podobno pyszne - tak twierdzi Tadeczek i mąż ale nie mogę potwierdzic osobiście bo jak robiłam to nie mogłam jeść warzyw. Ale dziś mogę więc spróbuję:)

Aneczka. Dynię trzeba ugotować i zrobić z niej papkę ( w przepisie było żeby zmiksować ale mnie się tak ładnie ugotowała że rękami ją ugniotłam na gładką masę) i dalej robić ja z kopytkami tzn. dodać jajko, sól, mąkę i łyżkę oliwy. Zagnieść ciasto i formować kopytka. Ostatnio robiłam je na słono z oliwą z oliwek i posypane żółtym serem tartym. A dziś chcę zrobić na słodko.

wow, weronika brzmi cudnie:-)chyba tez się rozjerze za dynią i zrobię ktoregos dnia.

a co do obrazów, to fajny pomysł.
ja tez malowałam kiedys na płótnie. jak bylam w ciazy z pawłem to mialam mega wene..ale teraz po prostu brak czasu...
czasem to az mi szkoda, mam zapał ale jakos nie moge sie zabrac..a wieczorami jak chlopaki juz spią to jestem padnieta ze juz mi sie nic nie chce:sorry:

hej babolki
a wiec po lekarzu zapalenie oskrzeli :((( leki leki leki i inchalacje z atrovent i pulmicort i tu pytanie do dziewczyn kupowałyscie inhalatory??? jak tak to dajcie linka bo my mamy pozyczony od doktorki i zamierzam kupic bo dobra rzecz

KASIA dzieki widziałam gazetke własnie sie zastanawiałam nad nia ale mała ma kurtki i niewiem sama zobaczymy
VIKI ło matko wy to macie pecha normalnie czarne scenariusze dobrze ze sie wszystko dobrze skonczyło

KALAGA kurcze bo mnie myszy zjedza hhehhehehehe koszt dachu to ze wszystkim 21 tys + wstawienie okien dachowych 380zł szt
co tam jeszcze dla chorowitkow zdrowia

a i jeszcze odnosnie KUBY majoszków wiesz ze oliwia tez ma takie zagrania ale tylko w nocy przebudzi sie z gromnym płaczem i np woła tata i tylko tomek moze podejsc ale to bylo jak ja zaczełam pracowac a teraz niedawno wogole nie moze sie dobudzic oczy otwarte stawiam ja na nogi i nic ryk i wierzganie nogami koszmar ciekawe od czego to jestem bardzo ciekawa
dobra lece na sniadanko bo nic nie jadłam am głodna hihihi no i na 15 do pracy

a sie pochwale hhihihih a co tam maz kupil mi na urodzziny autko hihihih nic specjalnego malutki ale dla mnie w sam raz moze kiedy na lepszy wymienimy ale teraz brak kaski na lepszy a ten mi odpowiada podskoczyc tu czy tam juz nie jestem uziemiona hihihihi a wiec witaj przygodo hhehehehhehehehhehehe bede sie rozjezdzac hihihihih która chetna mnie zawitac na kawusi hihihihi

reklama
Widze ,ze u Ciebie Elciu nastroj wyborny;-) tylko hihi i hehe u Ciebie w poscie.
Normalnie az mi samej sie poprawia;-):tak:
Weroniczka napewno wyprobuje ten przepis ale dzis zanim mi odpislas znalazlam przepis na zapiekanke z dyni i papryki:-p:-p:-p Polecialam z chlopakami po warzywa i zaraz bede pichcic:laugh2:
no tylko jeszcze kawusie lykne z wami:-):-):-)
A co do inhalatora Elciu to warto podzwonic po aptekach bo ja moj kupilam wlasnie w aptece bo wychodzil nawet taniej niz na allegro.
Teraz sobie w ogole nie wyobrazam jak moglam zyc bez niego:eek: nawet siebie inhaluje teraz bo mam brzydki katar a inhalacje z majeranku dzialaja swietnie nawet jak sie ma katar w zatokach:tak:

Do góry