reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

ja posprzątałam wczoraj, także dziś leniuc h u je. małż do 18 w pracy, a później na 60-te urodziny ciotki - będzie wyżerka :laugh2:

A mi mąż posprzatał :-p

Fajnie miec takiego chłopa co lubi sprzatać, fakt - faktem, że trzeba po Nim poprawiac zwłaszcza pomyć naczynia bo nie jest dokładny :p

reklama
u nas po SN puszczają w 3 dobie po porodzie, a po CC w 6-7 dobie :tak:

ale norma to 200-400tysiecy...
najniższa norma to 150 ;-) u mnie w szpitalu 140...

helcia super :-D:-D

nessi ale ważne że sprząta :-):-) bo jak będzie dziecko to ci nie będzie zależało żeby były na glancuś wyszorowane, tylko żeby po prostu ktoś je umył :tak::-p

Pytanie: Moja żona urodziła tydzień temu. Kiedy znowu zacznie czuć się i wszystko robic normalnie ?
Odpowiedz: Kiedy dziecko założy własna rodzinę i wyprowadzi się z domu ;)

A mi mąż posprzatał :-p

Fajnie miec takiego chłopa co lubi sprzatać, fakt - faktem, że trzeba po Nim poprawiac zwłaszcza pomyć naczynia bo nie jest dokładny :p

moj to lubi jak jest posprzatane :D ale zagonic go do roboty to ciezko ... ja sie dzis musze za to wszystko wziac ale kurna cos sie nieteges czuje ... znowu pikawa mi wali /puls mam 98 uderzen/min !!/

Ja tez sie witam,sniadanko zjedzone,kakao wypite,tabletki połkniete wiec trzeba wziasc sie za jakas robote:tak:dzis tez mam sprzatanie,obiadek i chyba pomysle nad praniem.
Marta, masz racje, pomieszałam,teraz sprawdziłam w książeczce - są to testy przesiewowe na hipotyreozę i fenyloketonurie i nalepka z nr pobrania jest wklejona do książeczki- nie mniej robi to się po skończeniu 3 doby i kują dziecko w piętę. Z tego co ja pamiętam Misiek urodził się o 17,45 - ja dostałam wypis o 15 ale czekałam do godziny 17,45 na to ukucie- było to 10 lat temu więc mogło się zmienić

U mnie 3 lata temu tez tak wlasnie bylo:tak:musialo sie lezec minimum 3 doby:tak:

reklama
Ja tez sie witam slonecznym przedpoludniem:cool2: dzisiaj siedze ostatni dzien w pracy:-D:-D a mezus domek szoruje bo dzis jedzie do spodka na siatke!!

Mea ty wal porzadek, do lozeczka i brzuszkiem do gory wypoczywac, a jak mezus bedzie sie upierac przy shreku to powiedz, ze mu bedziesz wskazowek a on niech upiecze:-):-) napewno mu sie odechce:-D:-D:-D:-D

Do góry