reklama

Grudzień 2009

reklama
Panie Jezu Drogi !!!!! toz to istny szal z tymi cenami !!!! kolezanka polozna mowila mi jakis czas temu ze jak od niej ze szkoly rodzenia dziewczyny chca indywidualnej opieki to kosztuje to 300 - 500 zl za porod ale polozna moze przyjsc do pacjetki tylko i wylacznie jak nie ma swojego dyzuru i jesli lekarz dyzurny wyrazi na to zgode !! mowila ze u niej w szpitalu jak jej sie uda lapnac dwa takie porody w miesiacu to jest rewelacyjnie bo poppierwsze lekarze sa niezadowoleni a po drugie inne polozne na to krzywo patrza ...

Witam ponownie :-). Dawno mnie nie było, a to dlatego, że jakoś nie mam siły po pracy siadać do kompa, więc wybaczcie, ale wszystkiego nie przeczytałam ;-).

Co do mnie- podobnie jak niektóre z was męczy mnie alergia na trawy masakraaaaaa :szok:. Nie chcę nic brać, bo wolę chuchać na zimne i troszkę się przemęczyć. Najlepsze, że słyszałam, że jak matka i ojciec mają alergię, to dziecko też na 75% będzie miało- a my mamy oboje :-(.
Poza tym ostatnio dość często mnie boli głowa, może nie jakoś masakrycznie, ale boli :-(. Po drzemce przeważnie przechodzi, albo się zmniejsza, więc staram się położyć, ale nie zawsze to jest możliwe.
Na szczęście opuszczają mnie mdłości i już praktycznie mało mnie dopadają (wcześniej przy każdym otwarciu lodówki). No i co za tym idzie mam lepszy apetyt. Wczoraj na grilu wciągnęłam 2 kiełbaski i 1 chudy karczek, co dla takiej chudzinki jak ja jest raczej rzadkością :-D.

W następnym tygodniu wybieram się do ginka i jestem ciekawa, czy może już być widać płeć (16 tc to będzie). Bo zastanawiam się, czy brać męża na podglądanie czy poczekać do następnej wizyty. No i oprócz tego muszę się wybrać do dentysty, bo ponoć jak się zęby popsują, to potem masakra. Więc też wolę jakby co od razu zadziałać.

Pozdrawiam was dziewczyny i 3mam kciuki za was i fasoleczki :-).

Laski ,no nie zaciekawie macie z ta alergia ,ja na szczescie i maz nic z tych rzeczy nie mamy i Patryk tez nie jest alergikiem ....:tak:
Wiecie co ....we wtorek lece na wyniki :) ,a w czwartek mam wizyte u gina...Boze drogi juz sie nie moge doczekac :cool2:Biore Patryka na wizyte ,ciekawa jestem jaka bedzie jego reakcja na podgladanie dzidziusia . Jak ten czas zapyla.Jeszcze 11 dni i moje kochanie wraca. Na krotki weekend ale zawsze cos!!!!!! Jeszcze tylko troszke :-D

witamine C mozna przeciez jest nawet w tych wszytskich preparatach witaminowych dla kobiet w ciazy, ja mialam ostatnio zapalenie pęcherza i gin kazal mi brac furagin i wit C w tabletkach przez tydzien 2x 1 tabl, wiec chyba wit C mozna
hmmmm no patrz a mi powiedział,że furaginu nie można i męcze się z tym ziołowym świństwem :wściekła/y:

szczerze mówiąc..nie zwróciłam uwagi bo byłam raz na usg i to w 6 tyg chyba .. w sumie nie byłam wtedy pewna ciąży i jak się okazało , że jestem to się poryczałam ( ; | ) i tyle z tego wiem ;D jurtro się przyjrzę ;)

reklama
olaboga !!! od tygodnia zbieralam sie do prasowania ... gora tego urosla a ja nie moglam sie za to zabrac ... w koncu potrzebowalam na jutro jeden ciuch i zabralam sie za to ... myslalam ze tylko troszke rusze ale jak juz sie wzielam to w 1,5h pokonalam calosc ... moj kregoslup mi mowi ze jestem idiotka ale co mi tam :) o tyle jestem szczesliwsza :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry