Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja chyba dzis cierpie na nadwyzki energii ktore spozytkowuje w ogrodzieskosilam juz polowe i leje mi sie po plecach niemilosiernie !!!! ale mam radoche jak dziecko
- ciekawe czy malenstwo nie bedzie protestowac po takim wysilku
[/QUOTE
Ciebie ostatnio po takim koszeniu bolał brzuch wiec teraz też uważaj;-)
Ja w przeciwienstwie do was mam dzisiaj lenia:-(zrobiłam tylko dwa prania i to cała moja robota dzisiaj,normalnie sama jestem w szoku,po południu była drzemka wiec potem ciezko było dojsc do siebie:-)ale co tam robota nie zajac nie ucieknie![]()
Czy jest u nas na forum przyszła mamusia, która nie chce znać płci dziecka? Wszyscy mi mówią, że nie wytrzymam, żeby nie zapytać,ale postanowiłam być twarda i czekać na niespodziankę do dnia porodu! Dobrze, że pan mąż dzielnie mnie w tym wspiera![]()
Nessi ja w poprzedniej ciąży na męczący kaszel piłam domowej roboty syrop z cebuli, można też dorzucić czosnek. Smaczne nie jest, ale naturalne i skuteczne.
nowamagdak mnie też tak "jeździ" w brzuchu, nie wiem może za bardzo chcemy czuć już dzidzie i wszelkie "ruchy" w brzusiu bierzemy za symtomy
.Hej Dziewczyny,
Następna wizyta dopiero 3 sierpnia a usg 2 tygodnie później. Liiiiippppppa. Chyba pójdę prywatnie niedługo na usg bo dla mnie to porażka mieć usg w 11 tygodniu a potem dopiero w 22.
.

Ciebie ostatnio po takim koszeniu bolał brzuch wiec teraz też uważaj;-)
Ja w przeciwienstwie do was mam dzisiaj lenia:-(zrobiłam tylko dwa prania i to cała moja robota dzisiaj,normalnie sama jestem w szoku,po południu była drzemka wiec potem ciezko było dojsc do siebie:-)ale co tam robota nie zajac nie ucieknie![]()
A i przypomniałam sobie że czytałam jakiś czas temu o tym ze usg 3d i 4d są jednak szkodliwe bo nagrzewają brzuch w czasie badania. Ale nie jestem pewna bo czytałam to już z pol roku temu a teraz nie wiem gdzie to jest, na pewno bylo to w jakims czasopiśmie fachowym (dla lekarzy gin.), ale jak znajde to dam znac
Cieszę się, że piszesz o tym. Mimo wszystko gdyby to było bardzo szkodliwe to by tego nie robili (oczywiście to moje niedoświadczone zdanie). Ja raczej nie zrobię usg 3D czy 4D, ale to tak wstępnie mówię bo w praktyce to różnie bywa. Mam nadzieję, że płeć poznam na normalnym usg:-)