reklama

Grudzień 2009

A ja staram sie wierzyc bo niby po co by mi to mówił ze bedzie syn?

Ja wczoraj wieczorem zjadłam sledzika bo naszła mnie ochota a potem było mi mega niedobrze:-(chyba moja dzidzia nie lubi sledzi:-)tak jak mój mąż:-D
Teraz jem sniadanko,na obiadek bede miała dzisiaj placuszki ziemniaczane:-Dpychotka.

reklama
A ja staram sie wierzyc bo niby po co by mi to mówił ze bedzie syn?

Ja wczoraj wieczorem zjadłam sledzika bo naszła mnie ochota a potem było mi mega niedobrze:-(chyba moja dzidzia nie lubi sledzi:-)tak jak mój mąż:-D
Teraz jem sniadanko,na obiadek bede miała dzisiaj placuszki ziemniaczane:-Dpychotka.
mniam placki.. ;D
ja dzisiaj kotleta strzele bo jakos mnie tak naszło.. i jakąś suróweczkę.. mmm ;-D
a śniadanie to ja mam równo 4:40 pobudka i pędem do lodówki.. nie zasnę jak nie zjem.. ;|

no wlasnie mnie to juz wczesniej zastanawialo..
to jeszcze nic.. bylam ostatnio u gina i on mi wyliczyl 14t+6 a miałam wtedy 14t+4 ;-D
nie wiem już jak robiłam suwaczek ale może po dacie miesiączki i będzie dzień różnicy.. ;|
nie mam pojęcia..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam,
ja wizytę mam 17.07, to będzie początek 18 tyg. i ciekawa jestem czy mi płeć powiedzą. Czuję, że będzie znowu chłopak, więc jak się nie zasłoni to sisiorka raczej się da zauważyć, jak myślicie?
Emwu to chyba na wakacjach jest.
Ja wyjeżdżam też za tydzień na dwa tygodnie do Jantaru. Modlę się o ładną pogodę.

Nospę można brać, 2 dziennie bodajże, nie zaszkodzi a może jedynie pomóc przy delikatnych skurczach, niepokojącym bólu brzuszka czy twardnieniu.
Emwu jest na wakacjach, też coś takiego kojarzę:)
Ja skończyłam dziś 17 tydzień, w pon. będzie prawie 18 tydz skończony to liczę na poznanie płci:D

Dziewczyny skąd wiecie że należy naspe brać??? Mnie też bobolewa brzuch, czuje jakby się rozciągał, jakby mały wypychał go od środka.
Nospa pomaga????

Każdy lekarz zaleca nospe, jest lekiem bezpiecznym w ciąży .
Ja musiałam brac cały pierwszy trymestr- miałam bóle brzucha i lekrz się bał żeby nie przszły w skurcze...brałam 2 razy dziennie nospe FORTE. Teraz mam brać w razie bólu ...

Mam pytanie do Lasek, które mają suwaczek podobny do mojego - kiedy mi wskoczy w 5 miesiąc?? Byłam pewna, że dziś:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry