reklama

Grudzień 2009

Witajcie Kochane!
Nie było mnie jakiś czas.
Powtórzyłam badanie moczu i wyszło juz wszystko ok ufff..

Od przedwczoraj w nocy dzieje sie cos dziwnego...pojawił sie bardzo silny ucisk-ból po lewej stronie, tam gdzie jajnik. W nocy nie mogłam spać, lezec na lewym boku sie nie dalo..i wczorajszy caly dzień ledwo chodzilam:-(Od początku ciazy ani razu nie bolal mnie brzuch i wczoraj to tez nie byl bol brzucha..tylko taki potezny ucisk-duszenie nisko po lewej stronie jak jajnik np-kazdy krok to wiekszy bol..jak siedziała to bylo jako tako..dzisiaj jest lepiej juz...Dziewczyny, czy ktoraś z was wieloródek miala takie bole po lewej stronie?Może to wiązadła?macica?Dzidzi ruchy wyczuwam zawsze mocno po lewej stronie wlasnie.
Już w poniedziałek wyjeżdżam!!!namiot, jeziorko..to jest to!Zmiana planów-zamiast Łagowa będzie Głębokie obok Międzyrzecza:-)

A jutro!USG!!!!nie moge sie doczekać!!!

reklama
No i ja smaka na placki złapalam:-D a tak mi się leczo chciało i własnie sie gotuje:-D
Nie ma to jak bab w ciąży:-D:-D:-D

a ja.... kupiłam sobie KAPUSTKE kiszoną :D jakoś te babcine już mnie tak nie kręcą, szukam innego smaku, takiego prosto z drewnianej beczki :D no ale nie było beczki, jakaś w paczce.. już nie ma połowy uppsss :P no taka jest pyyszna że nie potrafię przestać jej jeść. Miałam smaka na szpagetti, ale już sie troche najadłam tą kapustką ... mniam mniam :D

Cześć Dziewczynki,

Dziewczyny skąd wiecie że należy naspe brać??? Mnie też bobolewa brzuch, czuje jakby się rozciągał, jakby mały wypychał go od środka.
Nospa pomaga????
Kochana, nospe możesz śmiało brać. Ja powiedziałam lekarce że robi mi się twardy brzuch i zaleciła brać 3 razy dziennie po 2 tabletki!! Powiedziała też że narazie mogę brać po jednej 3 razy dziennie i mam już super efekty. brzuszek jest mięciutki. I ogólnie jak jej powiedziałam że sama zaczęłam brać jak twardniał brzuszek to mnie pochwaliła :-) Biorę tą zwykłą, nie forte. Mam pobrac z tydzień i odstawić i zobaczyć co będzie.

Lilijka - ja miałam taki sam ból tylko że z prawej strony. Od kiedy biorę nospę jest ok.

a ja.... kupiłam sobie KAPUSTKE kiszoną :D jakoś te babcine już mnie tak nie kręcą, szukam innego smaku, takiego prosto z drewnianej beczki :D no ale nie było beczki, jakaś w paczce.. już nie ma połowy uppsss :P no taka jest pyyszna że nie potrafię przestać jej jeść. Miałam smaka na szpagetti, ale już sie troche najadłam tą kapustką ... mniam mniam :D

Ja lubiłam kapustę, ale starą, ta nowa jest niedobra:-)

Ja lubiłam kapustę, ale starą, ta nowa jest niedobra:-)

tak:-D hehe mi ta stara tez bardziej smakuje.Kopciuszek zmiana jak najbardziej mile widziana:-):tak:

Lilijko smiało bierz no spe, ja tez miałam i mam dziwne bóle, takie to u mnie dolegliwości ciążowe, organizm chyba gorzej te rozrosty znosi.
a skoro jutro masz usg to zapytaj lekarza:tak:
No i fajnie, ze na wakacje jedziecie, my tez lubimy biwaki ale w zeszłym roku zafundowaliśmy sobie z małż wóz- kampera, to dopiero frajda:tak:mieszkanie w samochodzie, a przede wszytskim wygodnie bo wszystko w jednym miejscu mamy. W tym roku jeszcze nie wyjeżdzaliśmy, ale planujemy:tak:

a ja dzis nie mam ochoty na jedzenie ... nie wiem czy wogole cos zjem .. moze zabije gloda za pomoca kromki chleba i na tym sie skonczy ...

narazie zbiera sie na deszcz ... wlasciwie to juz lunelo ...

Ostatnia edycja:
a ja dzis nie mam ochoty na jedzenie ... nie wiem czy wogole cos zjem .. moze zabije gloda za pomoca kromki chleba i na tym sie skonczy ...

narazie zbiera sie na deszcz ... wlasciwie to juz lunelo ...
Mea, no co Ty, to aż niepodobne, żeś taka lakoniczna. Może ta altanka Cie tak wykończyła?

Też twierdze ze mniam:-)wlasnie sie smarza:-)juz sie nie moge doczekac az wezme do ust:-D
Co do kotletów to ja miałam je wczoraj:-)tez miałam wielkiego smaka ale nie były takie smaczne jak sie wydawało,chyba sie najadłam patrzac na nie jak je robiłam:-D
Jezuuuuuuuuuuuuuu laski, ja tu w pracy ośliniłam juz całą klawiaturę, o obiedzie moge tylko pomarzyć, a gdy wracam do domu, to już się nie chce jeść i jakieś owoce wciągam. Generalnie ciepłe obiady jem w weekendy, pomimo, że gotuję systematycznie cały tydzień :-(

No i dziś znów mam doła, co z tym L4, zaczynam mieć coraz mniej sił na pracę...

reklama
Mea, no co Ty, to aż niepodobne, żeś taka lakoniczna. Może ta altanka Cie tak wykończyła?

Reve to rczej pogoda !!!!! nie wiem czemu ale nie moge odbic z dolka
cisnienie mam dosc niskie bo tylko 110/70 .. moze jak bym wypila kawe to by mi sie lepiej zrobilo ... zwlaszcza ze jak o tym pomyslalam to nawet mialabym smaka ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry