reklama

Grudzień 2009

Witam Kochane Mamuski.
Wrocilam z wakacji. Mialam zamiar poczytac wasze wypocinki zanim cos napisze ale nie , nie , nie - zaklepalyscie prawie 100 stron !!!!!
Zanim to przeczytam to i tak zapomne co napisalyscie a nawet jak nie zapomne to pewnie zanim skoncze zapiszecie kolejne 100 :)
Tak wiec w skrocie. Wszystkie jestescie cale i zdrowe? Wszystkie dwupaki i trzypaki w komplecie? Jakies sensacje? Nowe blizniaki? :) Wiemy ile chlopczykow iledziewczynek?
O bole i klopoty nawet nie pytam bo mam nadzieje ,ze sie nie pojawily .
Witam nowe mamy jesli takie sa. Mam nadzieje ,ze wbije sie w temat po dwutygodniowej nieobecnosci.

reklama
Reve to rczej pogoda !!!!! nie wiem czemu ale nie moge odbic z dolka
cisnienie mam dosc niskie bo tylko 110/70 .. moze jak bym wypila kawe to by mi sie lepiej zrobilo ... zwlaszcza ze jak o tym pomyslalam to nawet mialabym smaka ...

Rozumiem Cię i popieram w całej rozciągłości, sama mam kłopoty z koncentracją, a na moim biurku piętrzy sie stos sprawozdań do edycji ech ... Ale kawa niestety wciąż mnie odrzuca :baffled:

Jesli chodzi o nas to tak:

- Od jutra zaczynamy tydzien 19 ty.

- Przytylam moj pierwszy kilogram !!!

- Max siedzi sobie cisgle po prawej stronie. W samolocie czulam jakbym polknela telefon komorkowy :) Tak jakos twrdo i sztywno mialam w dolnej, prawej czesci brzuszka.

- Kopniaczkow nie czuje ale ruchy tak. Kula sie i bulgocze. Zazwyczaj po jedzeniu . Wczoraj chyba przez 25 minut fikolki czulam. I wiecie co? Brzuszek sie nie rusza bo jeszcze za wczesnie ale...moj pepek tak. Podobno do pepka dochodzi jedno z wiezadel macicy. Moj pepek jest teraz dosc szeroki i plaski. Skora w nim falowala jak nie wiem. Czesem ja wciagalo do srodka czesem wypychalo. I bylo to rownoczesne z ruchami dzidzi.Takie bardzo plynne. Nawet jak wstrzymywalam oddech co by miec pewnosc ze to nie ja wprawiam w ruch pepuszek. Niesamowite :)

- Wakacje mielismy udane. Goraco, leniwie, wesolo.

- Brzuszek wyskoczyl mi w tym tygodniu dosc sporo :). Jest opalony , okragly
i uwielbiam go. Najchetniej chodzilabym na golasa ,zeby wszyscy go widzieli :)

- Zadnych dolegliwosci nie mam. Czasem tylko serce zaczyna mi mocniej bic i skraca sie oddech. Musze sobie wtedy usisasc ale nie jest to uciazliwe.

To chyba tyle .

Nooooo Ewmu kope lat!!! Grunt, że wakacje się udały :-) My wszystkie chyba raczej w komplecie, ale to trza zapytać stałych forumek, joanny lub mea, bo ja nie nadąrzam za nimi- takie gaduły :-)

Dziewczyny ! spróbuję założyć nowy wątek i zrobimy listę naszych dzieci wg planowanej daty narodzin, co Wy na to? pomysł oczywiście zgapiłam od wcześniejszych mam i strasznie mi się spodobał

Monia - mam taka propozycje. Jak juz zalozysz ten watek to zrob pierwszy wpis - LISTA- . My bedzieny pod spodem wpisywaly nasze terminy i plec dziecka a Ty bedziesz modyfikowala tylko pierwszy post i dopisywala te dane do listy.
Tak wiec nie trzeba bedzie latac i szukac co kto dopisal tylko w pierwszym poscie bedzie wsyztko do kupy. Co Ty (Wy) na to?

Monia - mam taka propozycje. Jak juz zalozysz ten watek to zrob pierwszy wpis - LISTA- . My bedzieny pod spodem wpisywaly nasze terminy i plec dziecka a Ty bedziesz modyfikowala tylko pierwszy post i dopisywala te dane do listy.
Tak wiec nie trzeba bedzie latac i szukac co kto dopisal tylko w pierwszym poscie bedzie wsyztko do kupy. Co Ty (Wy) na to?
Jak zawsze trzeźwa na umyśle- brawo! podpisuję sie pod tym :-)

reklama
Taaa- trzezwa. Szczerze to bym sie juz lekko odurzyla . Lekko cierpialam jak moj M, siostra i szwagier co wieczor na tarasie winko popijali :). Przede mna jeszcze dluuuuuuuuuuuga droga to stanu niewzkosci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry