eliza80
Mamusia Gabi i Olka :)
niestety wczorajsze nerwy bardziej mi sie daly we znaki niz przypuszczalam ... nie spie juz od 3 ... teraz sie podnioslam bo maz wstawal do pracy ale moze jak troche posiedze to jedszcze potem zasne ...
powiedzcie mi od jakiego czasu ciazy mozna brac magnez ?? czy to ma jakies znaczeie ?? bo obudzily mnie straszne skurcze lydek i bol brzucha ... wzielam nospe i brzuch troche odpuscil ale lydki nie bardzo ... poza tym drga mi oko co najdobitniej swiadczy o wyssaniu magnezu z organizmu ... niestety nerwy robia swoje ... a jak jeszcze raz od kogos uslysze ze nerwy i magnez nie maja ze soba nic wspolnego to wprost powiem ze to glupota !! i sama jestem tego najlepszym dowodem !!!
tak czy owak na wszelki wypadek kupie asmag a w piatek pozale sie doktorkowi![]()
Oj Biedna Ty ! Może spytaj się farmaceuty w aptece ..Nie mam pojęcia czy magnez można brać i w jakich dawkach
ale wydaje mi się,że chyba można. Ja biore witaminy dla kobiet w ciąży FEMINALTAL i tam jest magnez,więc chyba nie ma przeciwskazań

ale co zrobic!!