mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Nie, niestety Kubuś nie przeżył:-(
Dlatego ciążę z Antosiem i teraźniejszą mam cały czas monitorowaną, lepiej chuchać na zimne...
to sie trzymaj mocno !! i ostroznie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, niestety Kubuś nie przeżył:-(
Dlatego ciążę z Antosiem i teraźniejszą mam cały czas monitorowaną, lepiej chuchać na zimne...

Tak mi sie teraz przypomnialo, ze przeciez dwa trojpaki mielismy marta sie pojawia ale jutka jakos milczy prawda??

Marta szczerze wspolczoje.ja tez miałam duze problemy,moje naszczescie skonczyly sie dobrze.Nawet nie moge sobie wyobrazic ile wycierpialas przez to wszystko ,ale wazne ze masz Antosia i twoja ciaza rozwija sie prawidlowo.Marzka jak dla mnie bolesny temat:-( w pierwszej ciąży miałam mało wód (tzn niby w normie ale ze wskazaniem na mniejszą ilość) i na dodatek odpłyneły mi co spowodowało przedwczesny poród w 28 tyg:-( najgorsze jest to, że nie wiedziałam kiedy odpłyneły:-( Później lekarze mówili, że mogły odpłynąć nawet w trakcie siusiania:-(
Czasami niestety zdażają się takie przypadki... zresztą i inne też bo po dokładnym badaniu łożyska okazało sie, że toksoplazmozę miałam....
Widziałam, że był porouszany temat owłosienia brzuszka i tej ciemnej linii. No tak ja mam jedno i drugie. Dobrze, że włoski mam jasne (choć znalazły się jakieś dwa czarne!!!), a linia ciągnie się od mostka do samego wzgórka i choć nie jest bardzo ciemna to jednak dostrzegalna.
!
. Wcześniej raczej nie miałam takiego czegoś. Ciekawa jestem czy to TA linia
.ciesze sie ze z dzidziusiem wszystko wporzadku, a apropo sexu to mój M ma przechlapane juz 3 m-c nic i do końca ciazy tak będzie
.
.Trochę mnie wystraszyłyśmy z łożyskiem. Ja mam na przedniej ścianie a pisze pod spodem - obraz ciąży prawidłowej. Ginka mi też nie mówiła, że to jakoś źle czy coś..
Dziewczyny pracujące, która z was jest juz na L4?? Bo ja bym jutro chciala zagadac doktorka i niewiem czy mi juz tak wczesnie da...

A jeszcze co do płci- wprawdzie nie widać, ale ja mam przeczucie na chłopca. Coś tak ostatnio mam bardziej brzucho owłosiony, a wcześniej tego nie było. Dobrze, że włoski są jasne, to aż tak nie widać.![]()