reklama

Grudzień 2009

Tak to ja:wściekła/y: z kapielami to wiedziałam,że nie można gorących ,ale krótki prysznic myślałam,że nie zaszkodzi a tu masz :-(...już nie biore,tym bardziej ,że pogoda sprzyja do letnich kąpieli ...Boje się za to zimy, bo jestem straszny zmarzluch i bez gorących, długich kąpieli nie mogłam nigdy funkcjonować:baffled:

Eliza mamy ten sam problem-ja potrafiłam godzinami leżeć w gorącej wodzie szczególnie zimą bo też jestem zmarzluch i tego chyba mi najbardziej brakuje i będzie to pierwsza rzecz którą zrobię po porodzie:-)

póki co kąpiele robi mi mąż bo uważa,że ja i tak robię sobie za ciepłą wodę (i chyba ma rację a skoro chce to mu nie bronię:tak:)

reklama
Eliza mamy ten sam problem-ja potrafiłam godzinami leżeć w gorącej wodzie szczególnie zimą bo też jestem zmarzluch i tego chyba mi najbardziej brakuje i będzie to pierwsza rzecz którą zrobię po porodzie:-)

póki co kąpiele robi mi mąż bo uważa,że ja i tak robię sobie za ciepłą wodę (i chyba ma rację a skoro chce to mu nie bronię:tak:)

Mój też mi cały czas prysznic przykręca ,bo twierdzi,że jest za ciepła :tak::-)
My w związku z ciążą, zmobilizowaliśmy się w końcu i postanowiliśmy zrobić remont łazienki - zafundowaliśmy sobie ogrzewanie podłogowe, więc może jakoś przeżyje jesień i początek zimy, bez tego gorącego moczenia się ;-):-D

Dziewczyny dziekuję za miłe słowa, niestety kiedy dostaje się kopa od życia trzeba się podnieśc i zyć dalej, mieć nadzieję, teraz jak jest Antoś inaczej na wszystko patrzę a rany sie goją.
Joanna Kochan nwprawdę wiele pszeszłas a walka Patryka była naprawde heroiczna. Taki mały człowiek i przezył, to niesamowite. Mamy podobne ciąże, jedna i druga jest chuchana, musimy uważać. Zresztą Wszystkie musimy na siebie uważać i bardzo o siebie dbać.
Marta co nas nie zabije to nas wzmocni .
To prawda musimy uwazac na siebie.

To tak jak ja ,to tak jak ja !!!! Tez wiecznie goracy prysznic bo zmarzluch jestem ze ho ho ....Teraz jakos jest mi wiecznie duszno i goraca wiec mimo ze kocham goraca wode ,jakos mnie do niej nie ciagnie - i dzieki Bogu

Nie przypominam sobie żebym napisała od którego miesiąca czy tygodnia należy unikać spania na plecach!
moja wypowiedz była odnosnie tego,że ja napisałam,że śpie na plecach a ktoś odp ,ze nie można...tak na chłopski rozum stwierdziła,że nie na tym etapie ciąży pewnie...i później dziewczyny zacytowały jakis arytykuł,że z tym sapaniem to tak pod koniec ciąży trzeba zwracać uwagę:tak:

Tez uwielbiam takie kapiele ale powstrzymuje sie bo wiem ze naprawde moga zaszkodzic,nawet podczas połogu o takich mozna pomarzyć:-(wiec pewnie taka kapiel to nie predzej bede mogła sobie zrobić jak w marcu:-(

reklama
moja wypowiedz była odnosnie tego,że ja napisałam,że śpie na plecach a ktoś odp ,ze nie można...tak na chłopski rozum stwierdziła,że nie na tym etapie ciąży pewnie...i później dziewczyny zacytowały jakis arytykuł,że z tym sapaniem to tak pod koniec ciąży trzeba zwracać uwagę:tak:

To ja zacytowalam ale artykul o spaniu a nie o sapaniu :).
Sapanie pewnei tez bedzie i to po kilku metrach na pieszo a co dopiero po seksiku . hi hi

Sorki ,ze lapie za slowka ale smieszne to bylo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry