Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Trzymajcie mocno kciuki!
hej dziewczyny, sorki,ze odbiegne od tematu, ale powiedzcie mi jak to jest jak sie nie ma slubu i sie jest samotna matka, jakie przysluguja wtedy zasilki itp. Bo spotkalam sie z roznymi wypowiedziami i chcialam sie Was poradzic![]()

A dziękujęChciałam żeby Antoś miał pamiątkę
Zawsze bedzie mógł wejśc na swoja stronke i poczytać.
Namawiam was do prowadzenia bloga albo robienia jakis zapisek w pamiętniczku jak sie dzidzia urodzi. Z czasem pamięć szwankuje a miło jest po latach zajrzeć, nawet z ciekawości, jak dziecko wyglądało w poszczególnym miesiącu, ile ważyło, mierzyło itd.
Witajcie dziewczynki.
Z dzisiejszej wizyty jestem zadowlona.Mialam w koncu pierwsze usg przez brzuch.Z maluszkiem wszystko dobrze.Ma 11 cm i slyszalam pierwszy raz serduszko.
Plci niestety nie znam bo dzidzia sie wiercila i zaslaniala.
hej dziewczyny, sorki,ze odbiegne od tematu, ale powiedzcie mi jak to jest jak sie nie ma slubu i sie jest samotna matka, jakie przysluguja wtedy zasilki itp. Bo spotkalam sie z roznymi wypowiedziami i chcialam sie Was poradzic![]()
Na pewno coś Ci się należy z tytułu bycia samotną matką (nawet jeśli jesteś w ziwązku partnerskim). Ale najlepiej gdybyś po prostu przeszła się do urzędu i popytała, tam masz info z pierwszej ręki. Ja od siebie mogę powiedzieć że na pewno są takie zasiłki - ale jakie to już nie wiem ;-)hej dziewczyny, sorki,ze odbiegne od tematu, ale powiedzcie mi jak to jest jak sie nie ma slubu i sie jest samotna matka, jakie przysluguja wtedy zasilki itp. Bo spotkalam sie z roznymi wypowiedziami i chcialam sie Was poradzic![]()