Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Trzymajcie mocno kciuki!
hej dziewczyny, sorki,ze odbiegne od tematu, ale powiedzcie mi jak to jest jak sie nie ma slubu i sie jest samotna matka, jakie przysluguja wtedy zasilki itp. Bo spotkalam sie z roznymi wypowiedziami i chcialam sie Was poradzic![]()

A dziękujęChciałam żeby Antoś miał pamiątkę
Zawsze bedzie mógł wejśc na swoja stronke i poczytać.
Namawiam was do prowadzenia bloga albo robienia jakis zapisek w pamiętniczku jak sie dzidzia urodzi. Z czasem pamięć szwankuje a miło jest po latach zajrzeć, nawet z ciekawości, jak dziecko wyglądało w poszczególnym miesiącu, ile ważyło, mierzyło itd.
Witajcie dziewczynki.
Z dzisiejszej wizyty jestem zadowlona.Mialam w koncu pierwsze usg przez brzuch.Z maluszkiem wszystko dobrze.Ma 11 cm i slyszalam pierwszy raz serduszko.
Plci niestety nie znam bo dzidzia sie wiercila i zaslaniala.
hej dziewczyny, sorki,ze odbiegne od tematu, ale powiedzcie mi jak to jest jak sie nie ma slubu i sie jest samotna matka, jakie przysluguja wtedy zasilki itp. Bo spotkalam sie z roznymi wypowiedziami i chcialam sie Was poradzic![]()
Na pewno coś Ci się należy z tytułu bycia samotną matką (nawet jeśli jesteś w ziwązku partnerskim). Ale najlepiej gdybyś po prostu przeszła się do urzędu i popytała, tam masz info z pierwszej ręki. Ja od siebie mogę powiedzieć że na pewno są takie zasiłki - ale jakie to już nie wiem ;-)hej dziewczyny, sorki,ze odbiegne od tematu, ale powiedzcie mi jak to jest jak sie nie ma slubu i sie jest samotna matka, jakie przysluguja wtedy zasilki itp. Bo spotkalam sie z roznymi wypowiedziami i chcialam sie Was poradzic![]()