reklama

Grudzień 2009

Czesc dziewczyny!!
bylam wczoraj u gina i mam jakies mieszane uczucia... powiedzialam mu, ze od 4miesiaca gorzej sie czuje(mdlosci, zaslabniecia itp) i sie bardzo tym przejal-to dobrze!! ale troszku zaniedbal dzidzie... zerknął szybko na USG, zbadal szyjke uznal, ze wsio OK!! a ja dostalam skierowanie do ogolnego na przeglad czy ze mna wszystko dobrze. A jak wyszlam to sie zorientowalam, ze nawet niewiem ile moje malenstwo mierzy ani zdjecia nie dostalam-pierwszy powod do dola!!!
A drugi to zapytalam M czy myslal czy pojdzie ze mna do porodu(zaczelam o tym myslec bo wczoraj sie wzbranial zeby wejsc ze mna nawet do poczekalni)i mi odp ze jeszcze duzo czasu i on o tym nie myslal i juz bym sie poryczala z tej jego bezdusznosci.... ale zasnelam!!!

reklama
Wizytę masz co miesiąc także spokojnie - weźmiesz zdjęcie nast razem a skoro gin powiedział że wszytsko ok - to nie ma się co martwić :)
A co do facetów.. Ja myślę, że on się boi po prostu,to jednak dla niego wielkie przeżycie.. Ja mojego zaciągnęłam na usg i od tamtej pory dzidzia to nasz ulubiony temat do rozmów chociaż wcześniej też miał do tego dość duży dystans.

Ja wczoraj Maleńkiej pobrzęczałam grzechotkami mówiąc, że od tatusia je dostała i Mała się zrobiła aktywna!:) Ale wiadomo - ja czułam ją jako kulkę:P Do kopniaków jeszcze czas.

Madzialenka ja też się nie dowiedziałam ile moja Księżniczka mierzy, ale najważniejsze, że jest zdrowa. Ale z tym zdj to Cię rozumiem, byłoby mi też przykro.

Chciałabym żeby waga mi zaczęła iść w górę - ważę przecież mniej niż przed ciążą. Malutko.

Ja wczoraj Maleńkiej pobrzęczałam grzechotkami mówiąc, że od tatusia je dostała i Mała się zrobiła aktywna!:) Ale wiadomo - ja czułam ją jako kulkę:P Do kopniaków jeszcze czas

A mnie kopia juz tak dawno... w pierwszej ciazy nie pamietam az takich ruchow. A tu w kazdej minucie sie rusza cos w brzuszku - malenstwo nigdy chyba nie spi... ciekawe czy juz slyszy... niby od 20 tygodnia powinno ale skoro pierwsze ruchy mozna odczuc w 14 tygodniu to i sluch moze sie rozwinac wczesniej)
Tego nie sprawdze..., grzechotka nie pomoze.
Moi panowie cos boja sie mojego brzuszka - taki wiecznie ruszajacy sie ich chyba przeraza, pewnie dopiero kiedy juz sie urodzi zainteresuja sie jak trzeba. Ja bym tam caly czas sie glaskala a oni boja sie dotknac a gadac to juz w ogole niemozliwe... na razie przynajmniej. Maz chce byc przy porodzie - ciekawe czy tym razem mu sie uda.)))

Co do tipsów to ja tez robilam(teraz mi sie nie chce siedziec tyle czasu i odpuscilam) ale kosmetyczka mowila mi, ze gdzies kolo 6miecha organizm sam odrzuca co u niektorych kobitek tipsy

reklama
ja chyba nie zdaze was ponadrabiac bo wczoraj popoludniu rozszalala sie burza i tak szalala do 1 w nicy ze spac nie moglam ... ale i do kompa sie nie dalo :)

dzis jade na lekkie poprawianie nastroju ... musze zrobic sobie tipsy (opinie na ten temat juz kiedys wysluchalam) i wydepilowac brwii ... w sobote idziemy na to felerne wesele wiec trzeba ze soba cos zrobic !!! i wygladac jak czlowiek a nie poszarpaniec ...

Witam wszystkie!
Mea czym Ty się przejmujesz? :-):-):-)Ja robiłam żelki od roku a ściągnęłam tylko z tego tytułu,że zaczęły mi same odpadać po tygodniu więc musiałam dać sobie spokój na jakiś czas ale za to maluję 2x w tygodniu bo dłonie muszą jakoś wyglądać. Żeby było śmiesznie co 2-2.5 miesiąca farbuję włosy-farba się troszkę spłukuje ale to nic-zawsze to lepsze niż odrosty. A zgadnijcie co na to wszystko moja mama?
Po co? Na co? Trujesz się...już nie wspominnając o zabobonach:-p:-p:-p
idzie się przyzwyczaić:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry