reklama

Grudzień 2009

Ale ja tez na razie nie gadam z brzuszkiem. Choc juz dawno widac jak sie wszystko rusza, nie powiedzialabym ze jest to mile uczucie - czasami mam wrazenie, ze zaraz peknie...

reklama
U mnie tez juz szał - pał juz od dawna ,Tez mam wrazenie ze moje dziecko od tygodnia wogole nie spi :) ...Wczesniej bylo aktywne tylko po poludniu i wieczory ,a teraz juz czuje od rana ,nawet teraz piszac ,odstawia mi tam tance :) MOj za to gada jak tylko jest w poblizu brzuszka ,całuje głaszcze i mowi ze tata przyjechał itp ....patryk wita sie z rana i mowi dobranoc do dzidzi w brzuszku codziennie tylko ja czuje sie jakos tak głupio ,glaszcze caly czas spogladam na brzuszek ale zebym gadala do niego - no narazie jakies pory mam .... czekam az beda widoczne ruchy na skorze brzuszka ,pewnie wtedy bedzie mi jakos lepiej gadac do malusza.Teraz po kryjomu tylko jak zasypiam mowi ze kocham podnad zycie :)

Ja też gadulę do dzidzi, ale jak jesteśmy same - facetów w nasze pogaduchy nie wciągamy :-D Ja czekam aż dzidza będzie całymi dniami do mnie gadać, póki co kilka kopniaczków dziennie to wszytsko czym się mogę zadowolić, ew. jakieś salto :-D:-D Ale powiem Ci, że jka leże na plecach to ruchy widać, to cikawe dlaczego Ty nie widzisz :blink:

Nasze dzieci osiągnęły już chyba odpowiedni wiek i zaczynają buszować jak szalone. Wczoraj pisałam Wam,że jakoś za często dziecko szaleje i brzuch mnie boli ale jak widać na tym etapie ciąży to chyba norma:-):-):-)

Ja dziś wyszłam na rynek i musiałam wracać.. Rozbolał mnie brzuch tak, że szok.. :baffled: A potem dzidzka zaczęła szaleć.. ojoj co zrobić..

witam przyszle Mamusie!

Jesli pozwolicie przylacze sie do Was. Szczesliwie udalo mi sie pokonac poczatkowe trudnosci ciazowe i mam nadzieje, ze juz do konca tak zostanie. a koniec mam nadzieje 19.12.
Mam juz prawie 4letnia Rozalie, wiec doswiadczona jestem mamusia :-).
ruchy odczuwam jakies 1.5tygodnia, ale teraz znacznie przybieraja na sile. szybko dosyc, w pierwszej ciazy wyrazne ruchy czulam dopiero w 22tyg. moze po prostu teraz wiem jakich wrazen sie spodziewac.

pozdrawiam!

U mnie aktywność maleństwa wzrasta wieczorem jak ja już jestem zmęczona i leżę sobie na łóżeczku... Czasem coś puknie w trakcie dnia, zazwyczaj jak jadę jakimś środkiem transportu, chyba lubi jeździć:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry