Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witam wszystkie mamy, ja narazie nie czuje ruchów baby, ale wiem ze do 20 tyg mam czas na ruchy, bardzo wam zazdroszcze ze wy juz macie ta przyjemność![]()
bardzo delikatne na początku, jakby rybka Ci w brzuszku pływała
mam nadzieje ze juz niedługo :-)Lada dzień poczujeszbardzo delikatne na początku, jakby rybka Ci w brzuszku pływała
![]()
Ja też mam nadzieję ,że niedługo cosik poczujemam nadzieje ze juz niedługo :-)

U mnie tez juz szał - pał juz od dawna ,Tez mam wrazenie ze moje dziecko od tygodnia wogole nie spi...Wczesniej bylo aktywne tylko po poludniu i wieczory ,a teraz juz czuje od rana ,nawet teraz piszac ,odstawia mi tam tance
MOj za to gada jak tylko jest w poblizu brzuszka ,całuje głaszcze i mowi ze tata przyjechał itp ....patryk wita sie z rana i mowi dobranoc do dzidzi w brzuszku codziennie tylko ja czuje sie jakos tak głupio ,glaszcze caly czas spogladam na brzuszek ale zebym gadala do niego - no narazie jakies pory mam .... czekam az beda widoczne ruchy na skorze brzuszka ,pewnie wtedy bedzie mi jakos lepiej gadac do malusza.Teraz po kryjomu tylko jak zasypiam mowi ze kocham podnad zycie
![]()
Ja czekam aż dzidza będzie całymi dniami do mnie gadać, póki co kilka kopniaczków dziennie to wszytsko czym się mogę zadowolić, ew. jakieś salto 
Ale powiem Ci, że jka leże na plecach to ruchy widać, to cikawe dlaczego Ty nie widzisz 
Nasze dzieci osiągnęły już chyba odpowiedni wiek i zaczynają buszować jak szalone. Wczoraj pisałam Wam,że jakoś za często dziecko szaleje i brzuch mnie boli ale jak widać na tym etapie ciąży to chyba norma:-):-):-)
A potem dzidzka zaczęła szaleć.. ojoj co zrobić..