Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba maleństwo poczuło, że o nim mówię i wypięło mi prawą stronę brzuszka![]()
Mam wrażenie że nie raz kogoś zanudzam tym gadaniem o kopniaczkach, rozwoju, usg, badaniach itd.. :-) Także to forum mnie ratuje ;-)
słuchawkami nie ale ja na detektorze tetna płodu serduszka dzidzi słucham już od 12 tyg![]()
No wiadomo, choc slyszalam ze sluchawkami tez mozna potem uslyszec. Ciekawe czy to prawda
Ale nie jestem pewna czy to będzie słychać cokolwiek prócz bulgotów... 
Ja już się prawdę mówiąc muszę powstrzymywać przed mówieniem bo teraz mój świat to tylko mój brzuchMam wrażenie że nie raz kogoś zanudzam tym gadaniem o kopniaczkach, rozwoju, usg, badaniach itd.. :-) Także to forum mnie ratuje ;-)
Moja leniwa córcia niech mi się powypina, pofika, bo coś leniuch i śpioch z niej rośnie!

No wiadomo, choc slyszalam ze sluchawkami tez mozna potem uslyszec. Ciekawe czy to prawda
Mój mąż marudził na ten detektor tętna ,że nic nie będę robila tylko słuchała serducha i marudziła ,że pewnie jest coś nie tak i nie dał mi kupić
Czy faktycznie fajnie słychać?
Ja nie słucham ciązgle, ale np przez ostatnie dni dzidzia mało się ruszała, nie musiałam się tym denerwować, że ruchów nie czuje bo posłuchałam serduszka i wiem, że wszystko jest oki. A słychać dobrze, tzreba tylko nauczyć się odróżniać łożysko i swoje serce a wtedy dobrze wiadomo, czy to dzidzia
No oczywiście im lepszy detektor tym lepsza jakość i mniej szumów:-)