reklama

Grudzień 2009

reklama
Chyba maleństwo poczuło, że o nim mówię i wypięło mi prawą stronę brzuszka:)

Ja już się prawdę mówiąc muszę powstrzymywać przed mówieniem bo teraz mój świat to tylko mój brzuch :-D Mam wrażenie że nie raz kogoś zanudzam tym gadaniem o kopniaczkach, rozwoju, usg, badaniach itd.. :-) Także to forum mnie ratuje ;-):-D
Moja leniwa córcia niech mi się powypina, pofika, bo coś leniuch i śpioch z niej rośnie!

Ja też lubię rozmawiać na temat ciąży. Na szczęście wiele osób, szczególnie dziewczyn (głównie młodych mam), samych mnie pyta o różne rzeczy dot. ciąży, więc mogę się wygadać do woli:)
Moje maleństwo też dzisiaj raczej leniwe, tylko od czasu do czasu coś się wypnie czy przekręci. Może to ta pogoda:)

Mój mąż marudził na ten detektor tętna ,że nic nie będę robila tylko słuchała serducha i marudziła ,że pewnie jest coś nie tak i nie dał mi kupić:no:
Czy faktycznie fajnie słychać?

Wiecie Dziewczynki już tak się nie mogę doczekać poniedziałku, idę wtedy na usg połówkowe. Odliczanie dni już mi nie wystarcza, chyba zacznę odliczać godziny:)
Co do detektora to pewnie fajna sprawa, ale osobiście nie planuję takiego zakupu.

Ja już się prawdę mówiąc muszę powstrzymywać przed mówieniem bo teraz mój świat to tylko mój brzuch :-D Mam wrażenie że nie raz kogoś zanudzam tym gadaniem o kopniaczkach, rozwoju, usg, badaniach itd.. :-) Także to forum mnie ratuje ;-):-D
Moja leniwa córcia niech mi się powypina, pofika, bo coś leniuch i śpioch z niej rośnie!

Hehehe, Mój, moja mama i przyjaciółka non stop słuchają moich opowieści z brzuszka, o mojej ciąży, itp. Zastanawiam się czy nie mają mnie dość:-D

reklama
Mój mąż marudził na ten detektor tętna ,że nic nie będę robila tylko słuchała serducha i marudziła ,że pewnie jest coś nie tak i nie dał mi kupić:no:
Czy faktycznie fajnie słychać?

Nio tak- affceci wszytstko wiedzą najlepiej;-):-D Ja nie słucham ciązgle, ale np przez ostatnie dni dzidzia mało się ruszała, nie musiałam się tym denerwować, że ruchów nie czuje bo posłuchałam serduszka i wiem, że wszystko jest oki. A słychać dobrze, tzreba tylko nauczyć się odróżniać łożysko i swoje serce a wtedy dobrze wiadomo, czy to dzidzia:tak: No oczywiście im lepszy detektor tym lepsza jakość i mniej szumów:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry