Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NO to nieciekawie mialysmy dzisiaj obie !!!!!!Ja dziś wyszłam na rynek i musiałam wracać.. Rozbolał mnie brzuch tak, że szok..A potem dzidzka zaczęła szaleć.. ojoj co zrobić..

bedzie słychac ale dopiero od jakiegos 20 tygodnia, trzeba umiec dobrze odróżnic tetno z pepowiny i z aorty brzusznej od serduszka dziecka, ja mam dobry stetoskop internistyczny littmanna i nic poki co nie slyszeJa nawet patrzyłam na allegro za stetoskopem!Ale nie jestem pewna czy to będzie słychać cokolwiek prócz bulgotów...
![]()
u mnie tez na poczatku czulam najbardziej jak kopie wieczorem jak lezalam na plecach juz do spania, a teraz to normalnie kopia juz tak ze brzuch sie unosi, fajnie to czuc hihiU mnie aktywność maleństwa wzrasta wieczorem jak ja już jestem zmęczona i leżę sobie na łóżeczku... Czasem coś puknie w trakcie dnia, zazwyczaj jak jadę jakimś środkiem transportu, chyba lubi jeździć![]()
NO wlasnie ja kocham lato,ale nie bedac w ciazy !!!!!Się dziwisz, wnusia im narażasz! A swoją drogą to faceci tak mają że jak tylko się słabo robi to panikaNie cierpię takiej pogody u mnie też parno duszno, teraz przyszły chmury, mam nadzieję, że trochę popada.. Ja chyba nawet wolę jak troche pada.
![]()

No pewnie ze mozesz !!!!!! Juz nie jedna sie tutaj zaliła ( wlacznie ze mna ) Wierz mi zawsze robi sie lepiej , a nikt tak nas nie zrozumie jak druga ciezarna.Nie wiem dokąd sie udać.. więc wyżalę się tutaj..
mam nadzieje ze moge..
mój B poszedł do pracy więc zasiadłam przed komputer żeby troche poszperac..i coś mnie tchnęło, żeby wejsc w historie na mozilli.. i tak ogladam i nagle zonk.. ;|
podczas gdy ja robiłam obiad mój 'ukochany' siedział na tej oto stronie
Testy na ojcostwo
poczułam się jakby mi ktoś dał prosto w twarz..
nie wiem co o tym myslec..;(
I właśnie tu się schody zaczynają..No pewnie ze mozesz !!!!!! Juz nie jedna sie tutaj zaliła ( wlacznie ze mna ) Wierz mi zawsze robi sie lepiej , a nikt tak nas nie zrozumie jak druga ciezarna.
Powiem ci ze moze przejmujesz sie nadarmo !!!!!!! Byc moze był tylko ciekawy ,albo ktos go prosił o znalezienie odpowiednich info.Sama niewiem,jezeli dobrze sie miedzy wami uklada a twoj B cieszy sie od poczatku z ciazy to chyba nie masz sie czym zamartwiac. Wiesz ja bym go poprostu o to zapytała.Niewiedza jest jeszcze gorsza kochana.Po co masz sobie cos wkrecac.