reklama

Grudzień 2009

ja rozumiem że on może byc przestraszony tym wszystkim.. ale przecież.. kurczę no..tak całuję brzuszek.. ma swoje sekrety z dzidzią.. i w ogóle..
może ja serio wyolbrzymiam ;|
zmuszona jestem poczekać aż wróci i z nim porządnie porozmawiać..
NO wlasnie o tym pisalam ,ze moze za bardzo sobie cos wkrecasz ,i sie stresujesz na darmo.Najlepsza bedzie szczera rozmowa.Wiec usmiech na buzke i nie mysl o tym narazie :)

reklama
ja rozumiem że on może byc przestraszony tym wszystkim.. ale przecież.. kurczę no..tak całuję brzuszek.. ma swoje sekrety z dzidzią.. i w ogóle..
może ja serio wyolbrzymiam ;|
zmuszona jestem poczekać aż wróci i z nim porządnie porozmawiać..
Może wyolbrzymiasz a może swoją droga on sie poprostu boi...z jednej strony się cieszy a z drugiej targają nim obawy i lęki:baffled:
...a może jakis 'mądry' kolega zaczął go podpuszczać ,żeby sprawdził czy to jego dziecko...skoro piszesz,że się krótko znacie to wszytsko jest możliwe...

następnym razem zabież go se sobą na wizyte niech na usg zobaczy dzidzie może to zmieni jego postawe
Ja tez tak mysle !!!!!! Kazdy facet wymieka jak zobaczy malenstwo jak mu bije serduszko ! MOj nie mial jeszcze okazji przy tej ciazy zobaczyc dzidzi,Za to z patrykiem chodzilismy na kazde usg razem - przy pierwszym sie popłakał ze wzruszenia!!!!:szok:

Ja tez tak mysle !!!!!! Kazdy facet wymieka jak zobaczy malenstwo jak mu bije serduszko ! MOj nie mial jeszcze okazji przy tej ciazy zobaczyc dzidzi,Za to z patrykiem chodzilismy na kazde usg razem - przy pierwszym sie popłakał ze wzruszenia!!!!:szok:
Tak tak !!! To super pomysł ! Każdy jak to zobaczy wymieka :tak::-)...i wszytkie obawy i lęki odchodzą ...Zresztą tak to działą i na mnie...Po USG czuję sie spokojna, szczęśliwa i pełna wiary ,że wszytsko będzie dobrze ...

Hej Girls,

Przebrnęłam jakoś prze to co napisałyście :-)

Co do tipsów to ja tez robilam(teraz mi sie nie chce siedziec tyle czasu i odpuscilam) ale kosmetyczka mowila mi, ze gdzies kolo 6miecha organizm sam odrzuca co u niektorych kobitek tipsy
:-D:-D:-D U mnie organizm odrzucił tipsy a nawet w ciąży nie byłam. Po tygodniu zaczęły złazić. Moje pazurki powiedziały NIE. A teraz mam fajnie bo paznokcie rosną jak szalone, nie łamią się i są twarde. Więc tylko sobie maluje.
witam przyszle Mamusie!

Jesli pozwolicie przylacze sie do Was. Szczesliwie udalo mi sie pokonac poczatkowe trudnosci ciazowe i mam nadzieje, ze juz do konca tak zostanie. a koniec mam nadzieje 19.12.
Mam juz prawie 4letnia Rozalie, wiec doswiadczona jestem mamusia :-).
ruchy odczuwam jakies 1.5tygodnia, ale teraz znacznie przybieraja na sile. szybko dosyc, w pierwszej ciazy wyrazne ruchy czulam dopiero w 22tyg. moze po prostu teraz wiem jakich wrazen sie spodziewac.

pozdrawiam!
Zapraszamy. Śliczną masz córę. :tak::-)
słuchawkami nie ale ja na detektorze tetna płodu serduszka dzidzi słucham już od 12 tyg:tak:
Ja zakupiłam jeden z tańszych na allegro, bez bajerów i działa super. Słychać serducho jak na usg i lekarza. Nie wiem tylko czy to normalne bo słychać zawsze w tym samym miejscu. Albo tam jakąś dziurę mam i najlepiej tam słychać albo niezłego lenia mam w brzuchu. ;-)

I właśnie tu się schody zaczynają..
nie cieszył sie od poczatku marnie mu wychodziło ukrywanie tego, że nie chce tego dziecka..
gdy mówiłam o aborcji.. nie odsuwał mnie od tego..
nie mogę niczego od niego wymagać.. definitywnie wpadliśmy i to po bardzo krótkim czasie znajomości..
Ciężka sprawa. Kurcze. Na pewno się wkurzy że mu grzebałaś w historii i sorry dziewczyny ale żaden facet nie uwierzy że strona się otworzyła sama czy coś.

NO wlasnie o tym pisalam ,ze moze za bardzo sobie cos wkrecasz ,i sie stresujesz na darmo.Najlepsza bedzie szczera rozmowa.Wiec usmiech na buzke i nie mysl o tym narazie :)

ja myśle ze bym sprubawała porozmawiać, ale robimy z tego sensacje a narazie sama nie wiesz dlaczego na tą strone wchodzil i myśle że następnym razem zabież go se sobą na wizyte niech na usg zobaczy dzidzie może to zmieni jego postawe

Może wyolbrzymiasz a może swoją droga on sie poprostu boi...z jednej strony się cieszy a z drugiej targają nim obawy i lęki:baffled:
...a może jakis 'mądry' kolega zaczął go podpuszczać ,żeby sprawdził czy to jego dziecko...skoro piszesz,że się krótko znacie to wszytsko jest możliwe...

Tak tak !!! To super pomysł ! Każdy jak to zobaczy wymieka :tak::-)...i wszytkie obawy i lęki odchodzą ...Zresztą tak to działą i na mnie...Po USG czuję sie spokojna, szczęśliwa i pełna wiary ,że wszytsko będzie dobrze ...
co do jego kolegów .. no to mądrych kolegów to on nie ma oj nieee.
ale sprawdziłam też archiwum na gg - tak , tak to już było chamskie.. i z nikim o tym nie rozmawiał.. jedynie w pracy.. omg sama nie wiem..

co do usg.. to specjalnie dla niego umówiłam się na 7 sierpnia - w jego urodziny.. ;)

reklama
Ciężka sprawa. Kurcze. Na pewno się wkurzy że mu grzebałaś w historii i sorry dziewczyny ale żaden facet nie uwierzy że strona się otworzyła sama czy coś.
to nasz wspólny komputer ;p
i nie ma jego historii tylko jest jedna.. więc wkurzyć to się może o to że mu na gadulcu siedziałam.. ale o tym nie wie.. ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry