reklama

Grudzień 2009

reklama
Siedze na allegro i przegladam wyprawke dla dzidzi.Fioła mam od dłuzszego czasu na wozki , posciele do łożeczka kocyki itp ...no masakra ! Alez cuda sa do kupienia :tak:

ja jeszcze nic nie mam i nawet niezaczełam szukać ale zaraz zaczne mówisz ze na allegro duży wybór:-)
Oj duzyyyyyyyy !!! Ja sie na nic nie moge zdecydowac bo wsio mi sie podoba ahahahahah ,no i jeszcze nie znam płci dzidzi :sorry2: wiec sobie narazie moge pomarzyc ahahah !! Ale ciuszkow juz kilka naznosiłam uniwersalnych a co !!!!! Wozki znajde jakies w hurtowni jakie beda mi odpowiadac ,pospisuje nazwy i zakupie na allegro ,bedzie i tak o wiele taniej :) Ale najepier musze przetestowac jak sie nim jezdzi w realu w hurtowni :)

A ja wcinam pudło lodów mniam mniam:)) Zaraz sobie otworzę zimniutkie Karmi:D
To lec po to karmi !!!!! bo ja tez mam ,i narobilas mi ochoty :P Wypijemy za zdrowie dzidziusiow naszych wszystkich a co !!!!
Ja zakanszam ogorki zielone ze szklarni od tatusia ,nazrywal i jeszcze poobieral dla corci haaaa !

Karmi i ogorki to chyba nie najlepszy pomysl ahahahah ale ja sama sie dziwie jakie ja mixy robie w ciazy i niz mi nie zaszkodzilo ahahahahah

To lec po to karmi !!!!! bo ja tez mam ,i narobilas mi ochoty :P Wypijemy za zdrowie dzidziusiow naszych wszystkich a co !!!!
Ja zakanszam ogorki zielone ze szklarni od tatusia ,nazrywal i jeszcze poobieral dla corci haaaa !

Karmi i ogorki to chyba nie najlepszy pomysl ahahahah ale ja sama sie dziwie jakie ja mixy robie w ciazy i niz mi nie zaszkodzilo ahahahahah

Hehe, też jem ogórki i piję Karmi:-) Ale u mnie takie mixy to normalka:-) A więc

zdrowie dzidziusiów!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry