G
Georgina
Gość
Dziś mi opaliło ręce i dekolt - a tylko po targu szłam w ten upał
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja zakupiłam sobie moskitiery do wszystkich okien i nie mam ani komarów ani much!!! Niestety tylko w domu mnie nie gryzą![]()
gin mowil ze jak trzeba to najlepiej w 2 trymestrze, teraz w srode mam wizyte to mu bede truła dupe niech mi powie za i przeciwmoja koleżanka wyrywała zęba ze znieczuleniem ale w 7 miesiący ciąży, apytałaś ginia
Czasem przy cesarce pozwalają
Co do 8 to powiem Ci tak...Jeśli masz na nie miejsce ( nie popsują Ci zgryzu) i nie są masakrycznie zepsute to czemu ich nie zostawić ? Mi też wszystcy chcieli wyrywać (250zł za każdą i chyba dlatego głównie tak nalegali) a ja na chłopski rozum upierałam się ,że chyba nie powinnam ...i poszłam w końcu do mądrego lekarza-ortodonty , który stwierdził,że absolutnie nie ma potrzeby ! Miejsce na nie jest, więc zgryzu nie zepsują, same w sobie mają malutkie dziurki, więc warto je zaleczyć i mieć jak najdłużej a wyrwać zawsze się zdąży jak będzie potrzeba ...
az 4,5 godziny czekałam az wejde ale przy okazji w miedzy czasie odwiedziłam ciociunie:-)

Jestem dziś strasznie zmęczona, kładłam ogórki kiszone w słoiki i robiłam kompoty z wiśni, do tego pranie kilka razy, prasowanie, wizyta na ryneczku i lekcja angielskiego, a nockę miałam nieprzespaną. I oczywiściu upał u mnie. Padam.
no ale na samym "wyjściu" jak którys facet wrażliwy wcale nie musi być.
zastanawiam się jak ja teraz wejdę do wanny
źle znoszę ciążę ale mam nadzieję że to się zmieni bo samą mnie to męczy.
sama wiem coś o tym bo często kłócę się z mężem (jest hodowcą gołębi
więc mi się nie dziwcie bo to baaardzo drogie hobby pomijając fakt,że pali)
jest nas dwie;-)