grudnióweczka
Fanka BB :)
Zmięknie na bank - mogę się założyć o porządną czekoladę z truskawkami.. mniam.. :-)Ja idę z Moim 12.08, ciekawe czy zmięknie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zmięknie na bank - mogę się założyć o porządną czekoladę z truskawkami.. mniam.. :-)Ja idę z Moim 12.08, ciekawe czy zmięknie![]()
Nie zgodzę się z Tboą. Tak jak wcdześniej pisałam, mój sam nalegał i obstawał przy tym, że będzie przy porodzie - nawet wtedy kiedy ja się nie zgadzałam.Co do obecności Tatusiów przy porodzie to naprawde nie zmuszajcie ich na siłę. Mój powiedział że jak będę chciała to będzie ale dla faceta to tak naprawde żadna frajda. Rozmawiał z kolegami i generalnie facet do Kobiety mówi: Wow, super przeżycie itd- generalnie to co Kobieta chce usłyszeć, a potem podczas rozmowy z kumplami mówi: Ale masakra. Kobieta wkurzona, zmęczona, spocona eeee tam, po co mi to było.
Bezczelny gotów stwierdzić że mnie tam może nie być ale on będzie napewno!!

Nie zgodzę się z Tboą. Tak jak wcdześniej pisałam, mój sam nalegał i obstawał przy tym, że będzie przy porodzie - nawet wtedy kiedy ja się nie zgadzałam.Bezczelny gotów stwierdzić że mnie tam może nie być ale on będzie napewno!!
![]()
No widzisz, super!!! Ale niestety większość facetów inne podejście ma...
no no no niedługo wróci to się dowiem..AnOoLa88 - słuchaj kochana.. A jeśli on patrzył tylko w google szukając hasła "ojcostwo"... Jest wiele możliwości a jeżeli Ty nie masz nic do zarzucenia sobie - a wierzę że tak jest - to siedź spokojnie na tyłku i o 22 siadaj z nim i spytaj się go.. Wprost. A co do pomysłu z "szukałam strony na którą zaglądałam wczoraj" - super, mi się podoba. ;-) Trzymaj się i pisz co tam.
Joanna-siara w piersiach jest jednak możliwa na naszym etapie? mi sie też zdawało że mam ale w 21 tygodniu? a tu jednakjest nas dwie;-)

Ja nie twierdzę, że mój nie wymięknie i w3 pewnym momencie nie powie, że ma dość. Ale to jak ktoś wspomniał faktycznie może mieć związek z ta ich męską dumą.. Kobita cierpi a on nic nie może jeszcze nie raz porządny opier... dostanie .. Może to o to chodzi.jak na przykład mój...
Tak jakoś jest, że jak się ludzie kochają na prawdę, to dzieci scementują związek :-) Zauważyłam taką prawidłowość. Niestey jak się nie kochają to jak tylko się dziecko urodzi wszytskie problemy wyłażą i nabrzmiewają.. Mam blisko przykład przyajciółki niestety....MOj maz jest jest stary ode mnieo 7 lat ! mielismy problemy ,oj i to spore ,jednak Teraz poza swoja rodzinka swiata nie widzi
musielismy sie dotrzec
I ja zrozumiałam ze kocham go ponad zycie !!