fikusek1988
Mama Alanka:)
ja tez go wyczuwam...![]()
ja to samo dlatego nie komentuje jej wpisow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z Alanka to sie teraz taka mendziunia zrobila przez te zabkijuz lada dzien druga dolna jedyneczka sie pojawi
ma troszke gorszy apety ale ro moze byc tez wina upalow. A jak Danielek?
dzis jak kapalam malego i sie schylilam to myslalam ze sie nie wyprostuje tak mnie kregoslup boli. coedziennie rano bede robic cwieczenia i powinno pomoc![]()
Z Alanka to sie teraz taka mendziunia zrobila przez te zabkijuz lada dzien druga dolna jedyneczka sie pojawi
ma troszke gorszy apety ale ro moze byc tez wina upalow. A jak Danielek?
dzis jak kapalam malego i sie schylilam to myslalam ze sie nie wyprostuje tak mnie kregoslup boli. coedziennie rano bede robic cwieczenia i powinno pomoc![]()
normalnie w głos się śmieje
Bylam jakos zaraz po porodzie to lekarz kazal na plasko spac,pomoglo na chwilke ale wrocilo od nowa.Sproboje cwiczenA byłas z tym kregoslupem u lekarza?? Nie doczytałam.... bo to może byc poważna sparwa taki nagły ból. lepiej na siebie uważaj:-)
Fikusek mi pomagało robienie "kociego grzbietu", leżenie na plecach i podnoszenie pupy(ugięte kolana), lezenie na plecach i przyciaganie kolan do klatki, delikatne brzuszki. Mówie ci jakie moje dziecko ma ubaw ze mnie jak ćwiczę,normalnie w głos się śmieje
![]()
a Daniel się budzi po 5 razy w nocy, podejrzewam że to przez upały. jeść je i to coraz więcej ale też jest dziamdziaty![]()
hehe jaka domyslnaczy ten troll to ten o ktorym mysle, a pojecia nie mam:>?(taki szyfr
)