Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam nową mamę mamy dzieci z tego samego dnia Michaś też 3 grudnia urodzony :-)Wiecej o mnie to nie wiem co napisac.
Mam na imie Ania, mam 29 lat, corke Julie (4l) i Oliwie (z 3 grudnia). Pracuje w sklepie z ubraniami. Mam meza, mieszkamy niestety w bloku, ale liczymy, ze uda nam sie za jakis czas pokombinowac i pomyslec o domku.
Julka chodzi do przedszkola a Oliwke zawoze co rano do swojej mamy na czas mojego pobytu w pracy.
a wlasnie ze ja zauwazylamhmmm ja tez pisalam ze julce idzie kolejny zabek.. jeszcze nie wyszedl ale juz jest ku wyjsciu! nikt nie zauwazyl
hehe
świetna sprawa!!! na prawde super a i cene ma niska. My za to co antek byl w nim na basenie (zdj na NK) dalismy 20zl a jest zwyklaskie. zaluje ze go wczesniej nie widzialam. Masz jeszcze jakies fajne rzeczy w zanadzu?? a te puzzle dla Julci to gdzie kupilas??ale fajne kolo ratunkowe z ochronka na slonce
normlanie kupie a co
KOŁO RATUNKOWE Z OSŁONKĄ NA SŁOŃCE BEZPIECZNE (1089463311) - Aukcje internetowe Allegro
ale fajne kolo ratunkowe z ochronka na slonce
normlanie kupie a co
KOŁO RATUNKOWE Z OSŁONKĄ NA SŁOŃCE BEZPIECZNE (1089463311) - Aukcje internetowe Allegro
Fikusek dziekuje, udało się wkleić![]()