reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
tu duzo zalezy od lekarza bo znam lekarzy ktorzy na fundusz przyjmuja i sa rewelacyjni !!! nigdy nikogo nie olali i do wszystkich podchodza jak do ludzi
a znam konowlow /moglabym przynajmniej 2 przyklady przytoczyc z nazwiska/ ktorzy kasuja taka kaske ze glowa peka do tego kieruja na badania d innych lekarzy ktorzy im odpalaja dzialke od jego pacjetek!!! wizyta kosztuje min 150 zl plus usg dodatkowo a jak cos sie dzieje to gosc umywa rece i lasce ktora plamila w 18 tygodniu ciazy powiedzial ze to normalne !! po czym ta trafia na oddzial patologii z odklejajacym sie lozyskiem !!!!

jak widac nie ma w tym temacie regoly ... ja mojego lekarza nie zamienilabym nawet jak by mi za to mieli doplacac :) bo bardziej cenie sobie czlowieka niz wypasiony gabinet i pozycje w lekarskim swiatku :)

święte słowa Mea.

Ja bylam u lekarza 4 razy ,a teraz mam wizyty co 4 tygodnie,nie mialam badania dopochwowego,dwa razy pobierana krew ,w tym badanie na zespol downa ,2 razy usg,i na kazedej wizycie badanie moczu ,sluchanie bicia serduszka ,mierzenie brzucha i to tyle.

Ja tez czasmi uzywalam ale niezbyt czesto,pokarmu bylo tyle ile potrzeba,czasami bylo tylko tak ze jak mala dluzej pospala to mleko samo lecialo lub jak ssala jedna piers to z drugiej kapalo.

reklama
Ja tez czasmi uzywalam ale niezbyt czesto,pokarmu bylo tyle ile potrzeba,czasami bylo tylko tak ze jak mala dluzej pospala to mleko samo lecialo lub jak ssala jedna piers to z drugiej kapalo.
Polozna jak zobaczyla moje piersi ,to przywiozla taki szpitakny laktor ,byl taki duzy jak maszyna zinger haha,powiedziala ze moge wykarmic caly szpital;-)ale po pewnym czasie sie wszystko unormowalo.Na poczatku nawet wkladki nie pomagaly:szok:

Do góry