madziara-kr
Fanka BB :)
moja miala czkawke wczoraj wieczor i dzis rankiem,Świetnie mi brzuszek skacze:-)
slodkie to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja miala czkawke wczoraj wieczor i dzis rankiem,Świetnie mi brzuszek skacze:-)
Moja miała i wczoraj rano i teraz ma. Ciekawe z czego mają dzidziolki czkawki.moja miala czkawke wczoraj wieczor i dzis rankiem,
slodkie tochociaz jej sie moze nie podoba az tak
ale się wam spieszy z tymi chrzcinami.. my planujemy w lutym.. problem w tym w którym kościele nam udziela chrztu skoro małżeństwem nie jesteśmy a wiadomo jak to kościółpatrzy na nieslubne dzieci..
chyba sie cwiczyMoja miała i wczoraj rano i teraz ma. Ciekawe z czego mają dzidziolki czkawki.
ja dopiero na wiosne bo chce zby sioatra przyleciala na chrzciny...A my planujemy chrzciny dopiero na czerwiec ...
Chce aby odbyly sie w Polsce. Do tego musi przyjechac mojego M rodzinka z Irl a wiec domek musi byc gotowy i ogrod. Trawka musi wyrosnac aby bylo gdzie gosci witac. Jak narazie to bagno przed i za domem mamy
Poza tym jak juz przyjada to niech troszke Polski zobacza (jeszcze nie byli) a do tego pogoda ladna potrzebna.![]()
U nas jest ''zajebiście'' z salami. Tzn jak trafisz tak masz. Są 2,3,4 i 6 osobowe. No ale te 2,3 doby wytrzymamW sumie nie przeszkadzają mi te babki tak bardzo jak to, że ja taka niedoświadczona. Co z tego, że nianią byłam tyle lat jak nie karmiłam nigdy piersią, itp. Nie lubię jak mi ktoś na ręce patrzy.