dagmar
Fanka BB :)
No dziękuję ale nic z tegomoże zwiększyć do 8?
smacznego Kochana!

On mi powiedział, że jak po tej dawce są takie skórcze to w domu ich całkiem nie zatrzymamy.
W szpitalu daje mi 4 tygodnie max
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dziękuję ale nic z tegomoże zwiększyć do 8?
smacznego Kochana!

Lasencje dzisiaj miałam ciężki dzień :-(
Byłam u mojego gina i powiedział, że rozwarcie niestety postępuje, powolutku, ale jednak :-(
Szanse na donoszenie do chociaż 37 tygodnia są 'żadne"
Nie powiem jak skomentował, że wypuścili mnie ze szpitala i cóż jeszcze. Acha dał skierowanie na oddział.
Masakra poprostu :-(
Nie wiem co dalej będzie naprawdę. Mam skórcze cały czas a dzidzia jeszcze taka malutka :-(
Nic nie wiem nie chce myśleć i wogóle jeszcze miałam cyrk z hematologiem ale to już jutro wam napiszę:-(
Mam dość wszystkiego po prostu
No dziękuję ale nic z tego
On mi powiedział, że jak po tej dawce są takie skórcze to w domu ich całkiem nie zatrzymamy.
No dziękuję ale nic z tego
Nie mogę leżeć, bo tak boli, że świruję. Jak weszłam na fotel, to się gin bał badać i czekał jak przejdzie skurczybyk. Nawet wziernikiem nie badał, żeby nie ruszyć.
Powiedział, że jeszcze 10-15 silniejszych skórczy i rozwarcie do porodu pójdzie... a to taki dobry lekarz, nie myli się nigdy :-(
ja bym sie nie zastanawiala tylko szla jednak do szpitala ... sytuacja nie jest za ciekawa ...
Jakiej firmy butelki bedziecie zamawiac lub jakie zamowilyscie ,bo mnie zaraz nerw poniesie !
TOMMEE TIPPEE
DR BROWN'S
ze niby te slyszalam ze sa najlpesze !ale niewiem juz sama
niby dobre tez sa jeszcze
AVENT
LOVI
Glupieje !
dziewczyny, które nosiły kolczyk w pępku - czy wasze dziurki też tak paskudnie wyglądają?:-(
Szkoda ze mnie nikt nie pyta co chce w prezecie dostac:-(
Ja też dużo dobrego o tantum rosa słyszałam i jeszcze o czymś z wyciągiem z kory dębu, chyba ???ja mam playa na karte i jak gdzies w plener biore lapka to jest wystarczajacy ale faktycznie jest dosc wolny ...
laski ponawiam pytanie bo juz nie pamietam gdzie szukac ... co polecacie do higieny po porodzie ?? bo cos musze kupic a nie wiem co jest dobre ?? laktacyd czy cos innego ??
ja mam jednak super kuriera co mi wszystko do domku wozinawet wielki karton z fotelikiem!!
Ależ piękny i słodkihehehe niee
![]()
![]()
Natalko jak miło że pamiętałaś. Zaraz zdam relację.to za mnie i za Maggie f też proszę trzymać kciuki![]()