reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Jakiej firmy butelki bedziecie zamawiac lub jakie zamowilyscie ,bo mnie zaraz nerw poniesie !:wściekła/y:
http://s3.hit.stat24.com/hitredir/i...w.ceneo.pl/search.aspx?q=Tommee Tippee zestawTOMMEE TIPPEE
http://s3.hit.stat24.com/hitredir/i...Mz.l7/url=www.ceneo.pl/search.aspx?q=dr brownDR BROWN'S
ze niby te slyszalam ze sa najlpesze !ale niewiem juz sama :baffled:

niby dobre tez sa jeszcze
AVENT
LOVI

Glupieje !

Ja na przykład mam butelki z Canpol babies i Aventa:) Sprawdzone już są przez bratową i jest zadowolona więc i my wypróbujemy ich.

reklama
ja zażyczyłam sobie pieluchy i to te z biedronki:tak:

He he Dada:)
Skąd ja to znam:)
Też takie mam:) Zobaczymy czy julce beda odpowiadac.
Nie drogie ale nawet dobre oplaca sie kupic tylko u mnie biedronka jest zamknieta od kilku dni bo dach sie zawalił... hehe mam nadzieje ze zdaza z remontem zanim urodzę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja mam playa na karte i jak gdzies w plener biore lapka to jest wystarczajacy ale faktycznie jest dosc wolny ...

laski ponawiam pytanie bo juz nie pamietam gdzie szukac ... co polecacie do higieny po porodzie ?? bo cos musze kupic a nie wiem co jest dobre ?? laktacyd czy cos innego ??

Ja kupiłam sobie Tantum Rosa:)

ja sie witam z rana ... wlasnie sie ubieram i maszeruje do laboratorium ale tak mi sie cholernie nie chce ze szok !!! jestem glodna - standard rano i boli mnie brzuch co chyba opozni troche moje wyjscie z domu ... trzymajcie kciuki zeby kolejki nie bylo albo zeby mi sie udalo wbic poza kolejnoscia !!

hehehe niee
1168633295.jpg

1168632724.jpg

Bardzo słodziutki jest Antoś:) He he zakochałam się normalnie)

ja tez witam ie z rana, kurde z tego wszystkiego zapomnilama sobie wczoraj kupic pieczywa...

ja mam playa na karte i jak gdzies w plener biore lapka to jest wystarczajacy ale faktycznie jest dosc wolny ...

laski ponawiam pytanie bo juz nie pamietam gdzie szukac ... co polecacie do higieny po porodzie ?? bo cos musze kupic a nie wiem co jest dobre ?? laktacyd czy cos innego ??
mi ginka powiedziala zeby w aptece poprosila o jakis plyn z kory debu do podmywania...

a ty bys tak z dzien polezala co ?? ginka ci nie kazala przypadkiem wypoczywac ?? masz nadgorliwych tesciow niech sie wykażą !!

a no przydaloby sie....do ostatniego zdania sie nie wypowiadam bo brak wyobrazni mnie zabil...maz ma zwichnieta szczeke i ruszaja mu sie zeby a ta wczoraj wpadla na 15 min i przywiola mu gumy do zucia...:-D

juz sie wlasnie zbieram z papkami do niego...ale lekarz pwoiedzial ze pusci go moze do domu niedlugo...tylko trzeba mu bedzie mzieniac opatrunki i dawac zastrzyki (ale sie wyzyje za to co narobil na jego chudej dupie:-D)

Sukces wkońcu was nadrobiłam:)
Aż sama w to nie wierzę. A wiec powodzenia tym co idą do laboratorium u mnie to i tak wiecznie kolejki są takie że szok a ciężarne wszyscy mają w d...:wściekła/y:

reklama
Sukces wkońcu was nadrobiłam:)
Aż sama w to nie wierzę. A wiec powodzenia tym co idą do laboratorium u mnie to i tak wiecznie kolejki są takie że szok a ciężarne wszyscy mają w d...:wściekła/y:
zwlaszcza stare baby..
ja wczoraj wysiadam z windy w szpitalu a dwie stare fladry na cay glos
:takie mlode i juz w ciazy i juz mezatki..co to sie robi.."
walniete stare prukwy...

Do góry