Pauluś89
Grudzień 2009
Wiem wiem. To by była masakra gdyby trzeba było za to płacić nawet ze wskazaniamino ale jesli masz wskazania medyczne to na 100% nie placisz !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem wiem. To by była masakra gdyby trzeba było za to płacić nawet ze wskazaniamino ale jesli masz wskazania medyczne to na 100% nie placisz !!
Mój jak buszuje to jakby rączką i nóżką jednoczęsnie więc np podskakuje mi prawy bok przy żebrach i lewy na dole więc aż w szoku byłam, że główką jest ułożonyNo moja Mała była w 31tc główką w dół, ale mam czasem obawy czy się Małpka nie odwróciBo dziennie taka aktywna..
)
Mi moja też równocześnie wali w pęcherz i kopie pod żebrami. Domyślam się, że jest główką w dół, ale takiej 100% pewności to nie mam;-)Mój jak buszuje to jakby rączką i nóżką jednoczęsnie więc np podskakuje mi prawy bok przy żebrach i lewy na dole więc aż w szoku byłam, że główką jest ułożony![]()
Mój jest tak od conajmniej 23 tyg więc mam nadzieję, że już się nie obróciMi moja też równocześnie wali w pęcherz i kopie pod żebrami. Domyślam się, że jest główką w dół, ale takiej 100% pewności to nie mam;-)
Nic mi się samo od siebie nie wylewa. 2 razy ścisnęłam jakiś czas temu bardzo delikatnie i pryska mleczko, raz dostałam w oko centralnieA jak tam u Was z mlekiem w piersiach??
Ze mnie śmieją, że mam 2 mleczarnieNic mi się samo od siebie nie wylewa. 2 razy ścisnęłam jakiś czas temu bardzo delikatnie i pryska mleczko, raz dostałam w oko centralnie-)). Więc cosik tam mam:-)
A jak tam u Was z mlekiem w piersiach??