reklama
Chérie
Mama Danielka
no i co jeszcze, opuchnięcia kończyn górnych i dolnych, niby nie ma białka w moczu ale dzień w dzień kontrolować w szpitalu, w 2 tygodnie nic nie przytyłam...
najgorsze jest to że ja mam wstręt do szpitali i będę chciała jak najszybciej stamtąd uciec...
najgorsze jest to że ja mam wstręt do szpitali i będę chciała jak najszybciej stamtąd uciec...

E
eliza18
Gość
Same złe nowiny :/ ja dziś tez musiałam zadzwonić do dżina bo chodze jak babcia zgięta w pół, nie moge się wyprostować :/ a , że nie mogę do Niej pojechać bo jestem u mamy w Siedlcach to powiedziała, że mam iść do szpitalowa bo taki ból jaki mam nie jest normalny. Mozliwe ,że mały jak się przekręcał pozrywał mi wiązadła z lewej strony, ale wtedy nie bolałoby tak przy siusianiu ....
ehh,
kolejna bidulka...
ale to dla malenstwa nie badz samolubna;-)no i co jeszcze, opuchnięcia kończyn górnych i dolnych, niby nie ma białka w moczu ale dzień w dzień kontrolować w szpitalu, w 2 tygodnie nic nie przytyłam...
najgorsze jest to że ja mam wstręt do szpitali i będę chciała jak najszybciej stamtąd uciec...![]()
mysl o dzidziusiu a jakos latwiej Ci bedzie to przetrwac...
i pamietaj muusisz byc twarda i nie daj sie wyprowadzic z rownowagi zadnej poloznej;-)
D
daffodill
Gość
jakie masz to ciśnienie? mierzysz 3x dziennie?
bo ja od 125/70 do 150/90przed wizytą miałam 145/85
Ja mam cały czas w granicach 160/100 ostatnie mierzyl mi gin i mialam 157/98.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
chwile czlowieka nie ma a tu tyle sie podzialo !!
reklama