• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

Sergi ty fuksiaro!!! No to niezle :-D ale powiem ci, ze mnie to zawsze wkurza jak ktos gads po angielski a moglby po polski :crazy: nigdy nie wiem czemu niektorzy to robia :confused2: ale ciesze sie niezmiernie, ze wszystko ok :tak:

reklama
Łysa, ta pielęgniarka tylko wpadała i wypadała... ;-) Ja z wiadomych przyczyn językowych przedstawiłam się jako Caroline, mój Grzesiek na Polaka nie wygląda... ;-) Może ją to zmyliło ;-) Dziękuję za informowanie Dziewczyn i na przyszłość relacje zdawaj, masz pozwolenie bez obaw o lincz :*

:-D Sergi dzieki bo ja sie bicia boje bardzo :-D no to nie tak zle w takim razie :tak: jestem szczesliwa, ze moglam byc czescia twojej pierwszej i nie ostatniej wizyty w szpitalu tu w UK ;-) it's all about fun in here :-D

Ja tez lece spac, buziolki i do jutra! Jakby cos sie dzialo to tez czekam na newsy albo nowe smsy bo i tak spie z jednym okiem otwartym ;-)

Ostatnia edycja:
Mła wg ich oceny wszystko pozamykane i ciasne, wytłumaczyła mi ta pielęgniarka/położna, że te moje "wody" to mogła być zwykła wydzielina. Ponoć bywa nie tylko biaława, ale przezroczysta i jak woda - też! Pozycja podczas snu mogła uniemożliwić jej wydostanie się z szyjki macicy więc jej się tam "nazbierało" przez całą noc, a przy zmianie pozycji po prostu cała wypłynęła i to mogło mi zasugerować odejście wód. Mogło ich być dużo, bo przy końcu ciąży zawsze się zwiększa ilość wydzieliny.

A jeszcze Wam powiem, że w ciągu mojej godziny pod ktg urodziło się dwoje dzieci :tak: Chłopczyk i dziewczynka. Babka która chłopca rodziła krzyczała strasznie, ale 10 minut i Maleństwo było na świecie! :tak: :szok: I Położne zachwycone, że ładny i szybki poród :-)

I mamy w szpitalu swoje pojedyncze sale w których się leży czekając na poród, rodzi i zostaje tam tez po porodzie :tak: Z prywatną łazienką :cool2:

Łysa spokojnej nocki :* :-)

Sergi to fajnie że jesteś już i wszystko narazie ok ciekawe jak usg jutro, czekamy na relacje:tak:
Nastazja gratulacje udanej wizyty
Mła będę dawała znać jak coś u mnie sie wydarzy wziełam już twój numer

ja aż boję się położyć bo 85% kobiet zaczyna rodzić w nocy ale trzeba się położyć jutro też dzień mam nadzieje że spokojniejszy
dobrej nocki mamuśki spokojnej

Ostatnia edycja:
Sergi-dobrze ze wróciłaś w dwupaku do domku:-), no i faktycznie fajna historia z tym lekarzem i pielegniarką, apropo jutrzzejszego usg-bedziesz chciała wiedzieć czy Gabryś czy Gabrysia jeśli bedzie taka możliwość??

Nastazja-gratuluje udanej wizyty, donosiłas Adasia do bezpiecznego momentu

Aga7602 będę się broniła rękami i nogami przed tym! Teraz to już zdecydowanie mówię NIE! :no: 36 tygodni już za nami, jesteśmy już tak blisko "godziny zero" i super porodowej Niespodzianki, że chybabym udusiła, gdyby się ktoś wygadał... ;-)

Inka spokojnej nocy! :-)
Gosia tez mam zawsze lęki przed nocami :sorry: Ale dzisiaj już mnie uspokoili ze wszystkim, więc będę spała jak suseł ;-)

reklama
noo przypełzłam tu jeszcze po szybkie wiesci co i jak z sergii:)
no niby sie cieszę że wróciłaś w dwupaku;p;p (eh okropna jestem) ale swoja drogą wiesz zle by nie bylo gdyby sie zaczelo;p;p
ciekawe co jeszcze z mimozami
freyia fajnie ze u ciebie tez chwilka wytchnienia
gosia8005 oj wiem kochana co to bole krzyzowe nie zycze ich kuzwa nikomu, dla mnie to bylo najgorsze z calego porodu.
kurcze ktos z sasiadow majstrowal w pionie z kaloryferem.. i mam w sypialni zimno jak ... ehh dobrze ze kamilek juz ma lozeczko w małym pokoiku to tam jest cieplo, a ja chyba dzis sie zawekuje na noc:) jutro musze zglosic jeszcze rano grzał, reszta domku ciepla... no coz a slyszlama w ciagu dnia ze cos tam sie dzieje w pionie ale kto by pomyslał

zmykam do spania buziaaaammm i spokojnej nocy zycze dziewczyny:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry