Violett
Fanka BB :)
Sergi to super że wszystko Ok
No to Ci lekarz zrobił niespodziankę
To teraz trzymam kciuki aby był akurat w szpitalu jak będziesz rodziła.
Dziewczyny ja pierwszy raz dzisiaj oglądałam ten program "porodówka" i normalnie zaczęłam się bać jeszcze bardziej. Mnie pierwszy poród nie bolał wogóle. Pierwsza faza to sen a druga to jak bym załatwiala potrzebę na kibelku
Więc jak popatrzyłam jak te biedne kobiety się męczą to stwierdziłam że chyba teraz nie urodze
Przyszedł wieczór i mnie znowu łapią skurcze. Zwariuje normalnie. Codziennie wieczorem mam ten problem.
Idę spać. Może uda mi się usnac chociaż wątpię w to przez te skurcze straszne. Ehh.
Kolorowych erotycznych snów życzę
Dziewczyny ja pierwszy raz dzisiaj oglądałam ten program "porodówka" i normalnie zaczęłam się bać jeszcze bardziej. Mnie pierwszy poród nie bolał wogóle. Pierwsza faza to sen a druga to jak bym załatwiala potrzebę na kibelku
Przyszedł wieczór i mnie znowu łapią skurcze. Zwariuje normalnie. Codziennie wieczorem mam ten problem.
Idę spać. Może uda mi się usnac chociaż wątpię w to przez te skurcze straszne. Ehh.
Kolorowych erotycznych snów życzę

uswiadomilam go ze do porodu musi wytrzymac, to stwierdzil ze w takim razie musi urlop wziac 
Spóźnione, ale szczere! Chociaż w UK jest właśnie DOPIERO 23:11, więc jeszcze się mieszczę w dacie 16/11/2011 ;-)
do 5 lezalam bo mialam nadzieje, ze sen moze przyjdzie... ale zludna to byla nadzieja.... chyba dalej sie troche denerwuje o mojego nieszczesnego m.:-( mam nadzieje, ze raczy sie dzis odezwac, jak nie zaczne poszukiwania....