Gosia8005
Fanka BB :)
Pyszczku fajnie że jesteś w domki odpoczywaj!!!
mła ja z usg też na 12 ale wg moich wyliczeń 5.12 więc ty się tak nie ciesz bo pewnie Emilka nie będzie kolosem i tyle a jutro 9 m-c zaczynasz więc się tak nie ciesz !!!:-) i ciebie dopadnie
a co do prezentu to masz racje Emilka dla wszystkich najbliższych najlepszym prezentem niech oni raczej o tobie pomyśleć jak cię za to wynagrodzić:-)
na szkole rodzenia 3 lata temu pamiętam jak położna niby żartem niby serio poprosiła panów o pozostanie bo ma dla nich coś do przekazania i oni zestresowani zostali a ona wymieniła najbiższe sklepy jubilerskie w i których mają zkupić swoim kobietom prezęty z tytułu wydania ich potomków naświat
pomysł był i nawet w naszym przypadku poskutkował teraz to nawet na to nie liczę bo jak się nie przypomni to zapomną jak to facececi 
katarinka to super powodzenia to tak podobnie jak umnie
mła ja z usg też na 12 ale wg moich wyliczeń 5.12 więc ty się tak nie ciesz bo pewnie Emilka nie będzie kolosem i tyle a jutro 9 m-c zaczynasz więc się tak nie ciesz !!!:-) i ciebie dopadnie
a co do prezentu to masz racje Emilka dla wszystkich najbliższych najlepszym prezentem niech oni raczej o tobie pomyśleć jak cię za to wynagrodzić:-) na szkole rodzenia 3 lata temu pamiętam jak położna niby żartem niby serio poprosiła panów o pozostanie bo ma dla nich coś do przekazania i oni zestresowani zostali a ona wymieniła najbiższe sklepy jubilerskie w i których mają zkupić swoim kobietom prezęty z tytułu wydania ich potomków naświat
pomysł był i nawet w naszym przypadku poskutkował teraz to nawet na to nie liczę bo jak się nie przypomni to zapomną jak to facececi 
katarinka to super powodzenia to tak podobnie jak umnie
Ostatnia edycja:

Ja dzis caly dzien prasowalam c.d ciuszków dla malego jeszcze jedno [ranko i prasownie i koniec wszytko bedzie gotowe:-)Jeszcze podłoga mnie czeka do mycia i koniec
a ja ostatnio przeginalam ze słodyczami-niestety ta koncówka ciazy tak nam daje do wiwatu
Do poniedzialku "rzut beretem" wiec nie bede juz kombinowac mam nadzieje ze nic sie nie stanie....