Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w stanie wskazującym na spożycie alkoholu
więc zapytałam tylko czy w takim stanie zamierza mnie wieźć w razie czego do szpitala? Ach ci faceci!
gdyby nie wybrala innego szpitala to w sumie rejonowo nalezymy do tego samego wiec byloby smiesznie jakbysmy razem na porodowce wyladowaly, ale nic sie nie martwie bo moze kolezanka z pracy, ktora termin miala tez na 1 grudnia a rodzi w tym samym szpitalu poczeka na mnie bo u niej na razie cisza 

no ale niestety jak to mówią "to tanga trzeba dwojga" i M niezbyt podzielał mój entuzjazm i w sumie lekarz też odradził...Czy tez tak macie, ze przekrecanie sie na drugi bok boli? I od 2 dni pojawilo mi sie klucie na wysokosci spojenia lonowego....
i chyba jednak wybiorę ten, gdzie dają bezpłatnie ZZO na żądanie (własnie Maxwell z niego wychodzi). Nieźle, do dnia porodu niezdecydowana, tragedia hehe
Zaraz budze M i jedziemy na jakies zakupki spożywcze...
ale chyba wolalabym byc przeterminowana niz miec indukowany poród:-
Człowiek sie nameczy a tu i tak CC.Wczoraj odwiedzilam Listopadówki i ostatnie dziewczyny byly po terminie jedna rodzila 26h

troszke dziewczyn sie rozpakowało ale dziennie chociaz powinny byc 2 dzieciaczki na swiecie w sumie to juz Grudzien
:-)