reklama

Grudzień 2011

reklama
inka ja to cię podziwiam że ty tak z tą nauką radę dajesz ja jak moja Zu miała 3m-ce naet 2 się broniłam i ciężko było ale tylko obrona mi została naukę skończyłam w 6-7 m-cu więc jeszcze jako tako ale ten 9 jest dla mnie naprawdę cieżki więc nie dała bym napewno rady:happy2::happy2::happy2:
dorator może coś się u ciebie rozkręci wekendowo
agapa dzięki za info

Nasze dzieciaczki jakoś tak lubią na świat przychodzić partiami, więc może jakby jedna zaczęła to znowu by się ze dwie-trzy posypały. :-D Ja chętnie, jeśli ktoś popędzi moją Emilkę :-D

Freyia ja sie chetnie dolacze :-( brzuch mnie tez juz caly dzien boli ale nie skurczowo tylko tak jakby mial peknac jest napiety :-( nudzi mi sie do tego na potege, kumpela nie daje znaku zycia ehhhh zamulam dzis na maksa :wściekła/y:

Agapa no to teraz twoja kolej ;-)

Kota szkoda, że to nie to :-(

Agapa biedaku, żeby Cię teraz nie wymęczyło jak ostatnio nie doprowadzając do finału.

Dziś w nocy rodzę! Tak sobie postanowiłam :sorry: hehehe
Ostrzegałam chłopa mojego, żeby się nie męczył na budowie, żeby siły miał na noc :D
On przyjął to do wiadomości grzecznie i jak moi rodzice mu proponowali winko to stwierdził, że nie może pić, bo dziś rodzimy :-D Miałam iśc na długi spacer, ale Voice of Poland mnie przykuł do łóżka. Trzeba będzie ostateczny najazd białek armii zrobić :eek::-p

A w ogóle to mam takie dzisiaj gazy, że mogę wygrywać nimi "Deszcze niespokojne"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Katarinka Gratulacje!!!

Kumpela sie odezwala, ufff.... 24 godzi....ma tylko 1,5 cm rozwarcia :szok: na szczescie wziela zastrzyk bo skurcze co 2-3 minuty i juz sily nie miala :no: jak ja mam sie tak meczyc to ja chyba poczekam :-D

Rojku powodzenia z biala armia :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry