reklama

Grudzień 2011

reklama
Katarinka GRATULACJE!!!!

A ja dzisiaj wymyłam okna i całą kuchnie. Jutro w planie podłogi i łazienka :)
Przez to że cały dzień skakałam to mała dopiero teraz zaczyna dawać czadu.
Muszę też się pożalić. Dzisiaj stwierdziałam że już nie będę otwierać drzwi od domu :) Chodzi o to że jak otwieram to zawsze goście się cofają z okrzykiem "o rany! jaki brzuch!". Normalnie zażucam focha!

Kota szkoda, że ucichło. Wymęczyłaś się biedactwo, odpoczywaj teraz dużo i nabieraj sił na prawdziwą akcję :)

Dzisiaj stwierdziałam że już nie będę otwierać drzwi od domu :) Chodzi o to że jak otwieram to zawsze goście się cofają z okrzykiem "o rany! jaki brzuch!". Normalnie zażucam focha!

co za ludzie:no: foch słuszny, popieram.
ja się delektuję wyciszonym dzwonkiem w telefonie i z przyjemnością nie odbieram połączeń od ludzi, którzy wiem po co dzwonią ("urodziłaś już????") :cool2:

Mła, a załatwisz mi ot tak poród na poniedziałek??? :)

Kota, my chyba musimy porozmawiać poważnie... ;) Skąd Ci się wziął ten poród? Termin mamy przybliżony, a Ty robisz sobie głowę i sama na siebie wywierasz presję! Nie wolno Kochana, bo się zajedziesz przez najbliższe 2 tygodnie! Poza tym stresujesz koleżanki o podobnym terminie ;)))) Przykro mi, ale Twoje podanie leży pod podaniem Rojku, Gosi, Izu i Łysej ;))))

Mła, w sumie laski może hurtem jutro się wypakują (to już taka grudniowa tendencja nasza, nie? ;) ), więc ten poniedziałkowy termin bym sobie zaklepała :cool2::tak:

wierzę, że rozpakuję się przedterminowo, poza tym mój suwaczek trochę oszukuje, zawirowania miesiączkowe sprzed ciąży i usg wskazują na termin pomiędzy 8, a 15.12, więc trochę niepokoju we mnie jest zasiane :)

Łysa, dzięki, wiszę Ci piwo. duże. (bezalkoholowe) ;)

mła dzięki że jestem na liście czekam na moją kolej spokojnie bo wyjścia innego nie mam narazie:dry::cool2::cool:
kota a ja dziś właśnie rano myślałam o tobie bo kilka dni temu pisałaś czy to możliwe aby dziecko przebiło pęcherz płodowy rono czułam właśnie że mój synuś chciał to zrobić i sama się zastanawiam czy to możliwe i właściwie dlaczego pęcherz płodowy pęka?????
łysa dawaj z agapą ja z kotą w poniedziałek bo mam termin akurat a we dwie zawsze raźniej:tak::tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry