Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i cągłych chorób już dosyć!!!, może z wiosną jakiś optymizm przyjdzie bo oszaleje No widzisz jakie masz złote dzieckoZazdroszczę, bo ja mimo iż przeczytałam tą książkę, to moje dziecie jest jakieś uparte - chyba po mamusi
i zamiast budzić się już coraz rzadziej to zaczyna się budzić coraz częściej. Karmię mm a pobudki zawsze były co 3 h jak w zegarku, a ostatnio nawet co 2h, albo coś jej się ubzdurało, że budzi się o 1 potem o 4 i dalej nie chce spać ! Zasypia dopiero koło 6-7 pośpi godzinę i koniec. Wcześniej udawało nam się pospać nawet do 10, do 8 to było minimum, a teraz godz 4 i koniec.
a tak na serio to takie cudne noce u nas nie sa codziennie niestety, dzis bylo spanie tylko do 3, a pozniej pobudki co 2 godziny. a w dzien marudzenie i na raczki i karmienie co 2 godziny a od 18 co godzine
tez stwierdzam, ze maly w temacie karmienia jest nieprzewidywalny i tu niestety zadna ksiazka nie pomoze. Wlasnie zasnal, moze wreszcie skoncze pisac po czterech godzinach ;-)