reklama
dorotar110
Fanka BB :)
KOTA, TOFIKA u mnie to sama ręce gryzie nad cycem to się wręcz znęca i wydaje mi się,że widać mu białe punkciki. Przyznam,że to moje dziecko ale u Amelki też nigdy do końca nie byłam pewna kiedy zęby, ale powoli się uczę. Chrzestnemu Kacperka pierwszy ząb wyszedł jak miał trzy miesiące, może mały będzie miał jak chrzestny. Zresztą już jedno grudniowe dzieciątko ma zęba zdaje się.
Ja o ciąży dowiedziałam się 24 marca.
ZABKQ ja mam synka ale starszą córkę i uszy przebiłam jej jak miała 4 miesiące i 23 dni.
PHELANIA widziałam, że się udzielałaś na tym wątku, hehe normalnie komedia ale się uśmiałam. Pierwsze odwiedziny po powrocie ze szpitala[/h]
Ja o ciąży dowiedziałam się 24 marca.
ZABKQ ja mam synka ale starszą córkę i uszy przebiłam jej jak miała 4 miesiące i 23 dni.
PHELANIA widziałam, że się udzielałaś na tym wątku, hehe normalnie komedia ale się uśmiałam. Pierwsze odwiedziny po powrocie ze szpitala[/h]
Ostatnia edycja:
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Czesc dziewczynki..
Mój Adas tez od tygodnia całe ręce w buzi , slini się tak ze nosi sliniaczek. Szukam śladów zębolków ale nie widac niczego.
Teraz czekam az młody się zdrzemnie, bo musze sie umyc i trochę ogarnac a niestety jestem sama w domu.
Mój Adas tez od tygodnia całe ręce w buzi , slini się tak ze nosi sliniaczek. Szukam śladów zębolków ale nie widac niczego.
Teraz czekam az młody się zdrzemnie, bo musze sie umyc i trochę ogarnac a niestety jestem sama w domu.
27012701
Mama Pysi
hej mamuski
my juz po chrzcinach. roboty było strasznie duzo, bo impreza była w domu, ale wszystko wyszlo super. niunia w kosciele caly czas spala. goscie zadowoleni i my rowniez. :-)
od wczoraj Karolinka ma katarek. mam nadzieje, ze jej przejdzie, bo biedna ciezko oddycha, bo nosek zatkany.:-(
co do kolczykow mam takie samo zdanie jak Freiya;-)
my juz po chrzcinach. roboty było strasznie duzo, bo impreza była w domu, ale wszystko wyszlo super. niunia w kosciele caly czas spala. goscie zadowoleni i my rowniez. :-)
od wczoraj Karolinka ma katarek. mam nadzieje, ze jej przejdzie, bo biedna ciezko oddycha, bo nosek zatkany.:-(
co do kolczykow mam takie samo zdanie jak Freiya;-)
dorotar110
Fanka BB :)
NIKUSS im wcześniej tym lepiej, bo dziecko nie wie o co chodzi,moja miała niecałe 5 mies jak pisałam, np. rocznemu czu 2letniemu dziecku bym nie przekuła, tym bardziej takiemu szalonemu dziecku jak moja Mela
tez uwazam ze im wczesniej tym lepiej. Mam przykład w roodzinie- moja juz prawie 2 letnia kuzynka Hania miała miec przekłute uszka jak miała rok i 2 miesiace czy cos takiego i mimo, ze chciala kolczyki (bo u wszyatkich dotykala i mówila kolki
) to jak poslzi z nia przebic to pan jej narysowal kropeczki a pozniej juz go do siebie nie dopuscila;p chyba wiedziala co sie szykuje
Bo Ona jest jakas nadzwyczaj madra, ze sie tak wyraze, nigdy nie spotkałam dziecka które by sie tak szybko rozwijalo jak ona. Mówi juz wsyztsko i to całymi zdaniami i odmienia poprawnie, liczy chyba do 20, zeby wszytskie ma juz od kilku miesiecy, zaczela chodzic jak roczku nie miala, pampersów dawno nie nosi a jak jej sie na noc ubieralo to i tak budzila swoja mame, ze jej sie chce siku i wgl jest taka duza. Wiem, ze dziecko dziecku nie rowne ale Ona jest jakas wyjatkowo rozwinieta i kazdy lekarz to mowil..
mamuski dziewczynek!!kiedy zamierzacie przebic uszka swoim coreczkom?![]()
Jak będą nastolatkami i same mnie o to poproszą
Dorotar, Phelania- też to czytałam o tym leżeniu w łóżeczku

reklama
zapqa nikus dorator dołączam do was im wcześniej tym lepiej moja Zu miała 3 m-ce jak przekułam uszka i to była bardzo dobra decyzja nawet niezapłakała nie zorientowała się a było już po wszystkim oczywiście w salonie pistoletem, polecam. Jak bym czekała do teraz to napewno kupa płaczu by była bo Zu to panikara straszna a i dziecko ok 1 roku to też nie dobry wiek bo za uszka się łapie a unas goiło się jak na psie
nic się nie paprało naprawdę polecam
nic się nie paprało naprawdę polecamPodobne tematy
Podziel się: